Dolar 32,5849
Euro 34,8423
Altın 2.417,24
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 26°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
26°C
Parçalı Bulutlu
Çar 29°C
Per 23°C
Cum 17°C
Cts 18°C




















Trabzonspor’da 3 Güzel Gelişme Birden

Trabzonspor’da 3 Güzel Gelişme Birden
1 Mart 2023 16:43
159
A+
A-

Trabzonspor’da müjdeler peş peşe

Trabzonspor‘da sakatlıkları bulunan yıldız isimlerin durumları teknik heyeti sevindiriyor. Visca ve Marek Hamsik’in takımla çalışmaları ve beklenenden iyi halde olmaları yüzleri güldürüyor. Serkan Asan da iyileşti.

Ümraniyespor’u evinde ağırlayacak Trabzonspor’da maçın hazırlıkları sürüyor. Bordo-Mavili takımda sakatlıkları bulunan oyunculardan iyi haberler gelmeye devam ediyor. Köprücük kemiğinden sakatlanan Edin Visca takımla birlikte çalışmalara devam ediyor. Sakatlığı sebebiyle uzun bir ara takımdan ayrı kalan Serkan Asan da takımla çalışıyor.

Trabzonspor’un şampiyonluğuna büyük katkı yapan tecrübeli oyuncu Marek Hamsik de takımla beraber. Yıldız oyuncu da yoğun bir çaba ile hazır hale gelebilme gayreti içerisinde.

Dorukhan’ın 1.5 ayı kaldı

Yine geçen sezonun önemli isimlerinden biri olan Dorukhan Toköz ise yaşadığı talihsiz sakatlık nedeni ile uzun bir süre sahalardan uzak kalmıştı, oyuncu için sevindirici haberler gelmeye başladı. Başarılı oyuncunun nisan ayının 2. haftasından sonra takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. Tedavisine İstanbul’da devam edilen oyuncu eski formuna kavuşmak için yoğun bir mesai harcıyor.

detail-photo-fancybox-1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.