Dolar 32,6992
Euro 34,8918
Altın 2.508,78
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C




















Birlik Beraberlik Kazandı

17 Şubat 2023 21:52
385
A+
A-

Birlik Beraberlik Kazandı

Maçın taktiği, oyuncuların nasıl oynadığı hatta alınan sonuç bile maç öncesinde farklı renklerin tek bir amaç için bir araya gelmesi kadar önemli olamazdı. Depremin açtığı yaraları sarmak hiç kolay olmayacak ancak deprem sonrası inancı,düşüncesi, tuttuğu takımı ne olursa olsun çok farklı kesimler tek bir amaç için birleştiler. Trabzonspor Basel maçı da işte tam da bahsettiğim bu birleştirici etkinin tribünlere yansıması oldu. Fenerlisi, Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı belki de çok uzun aradan sonra bir arada maç izledi.

Maçın başladığı andan bitiş düdüğüne kadar öyle güzel sosyal mesajlar, öyle güzel görüntüler oluştu ki işte sporun birleştirici gücü dedirtti. Saha sonuçları, transfer rekabeti, TV programları ve sosyal medyanın pompaladığı fanatizm ile iyice ayrışan taraftar grupları dün akşam ortak bir hedef etrafında tüm Türkiye’ye gerektiğinde nasıl beraber olunabileceğinin dersini verdi.

Umarım deprem sonrası yakalanan bu birlik beraberlik bozulmaz ve ülkemiz bu zor zamanlarını kısa zamanda geride bırakır.

Hörmetlerle,

Futbol Uleması

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.