Dolar 32,3182
Euro 35,1213
Altın 2.298,63
BİST 9.047,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Yağmurlu
Trabzon
17°C
Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 20°C




















Trabzonspor Hedefsiz Kalamaz

5 Şubat 2023 23:01
329
A+
A-

Trabzonspor Hedefsiz Kalamaz

Trabzonspor için bir yeniden başlangıç maçı idi ancak herşey iyi başlamasına rağmen Trabzonspor sonunu  getiremedi.

Ön alandaki baskı neticesinde ligin en erken derbi gollerinden birini buldu Trabzonspor; ancak bu sene bir türlü beceremediği hızlı hücumları yapamayınca ikinci golü bulamadığı gibi mahkum bir oyun oynaması ve rakibi tehdit edememesi Galatasaray’ın kolaylıkla baskı kurmasına neden oldu. Henüz 20. dakikada beraberliği sağlayan Galatasaray ikinci gol için yüklenirken Trabzonspor’un yine rakibi tehdit edememesi ile maçın son anlarına kadar galibiyet için hatta farkı artırmak için saldırdı.

Trabzonspor hızlı hücum yerine sürekli yerleşik hücum anlayışı içerisinde olması 1-0 önde olan bir takım için ilk akla gelen seçenek olmamalı diye düşünüyorum. Oyuna gelecek olursak deplasmanda oynadığında ve defans hattını öne çıkardığı zaman boşluklar veren Trabzonspor sanki bundan hiç ders almamış gibi yine aynı anlayışı sergilemesi ve sonrasında yine aynı hataları yaparak kaybetmesi değişmesi gereken pek çok şeyin olduğunu gösteriyor.

Sahada Trabzonspor için pozitif tek şey Abdülkadir Ömür’dü. Haftalardır çok iyi mücadele ediyor ve bu maçta da Trabzonspor’un golünde en büyük paya sahipti.

Sonuç olarak bence Trabzonspor için lig hedefleri yeniden revize edilmesi gerekiyor, hem oyun mantalitesi hem de oyuncu seçimi açısından yeni sezonun planlamasını şimdiden yapmaya başlaması gerekir diye düşünüyorum.

Sezon taraftar için hayal kırıklığı olarak devam ediyor, elde kalan Türkiye kupası kulvarı Avrupa’da olabilmek için en mantıklı hedef olarak görünüyor. Konfederasyon liginde başarı ise bu oyun ile hayal olmaktan öteye geçemiyor. Trabzonspor asla hedefsiz kalamaz ve bir şekilde bir hedefe tutunmalı.

Hörmetlerle,

Futbol Uleması

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.