Dolar 32,4751
Euro 34,9428
Altın 2.437,44
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 23°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C




















SIR YOLU

SIR YOLU
29 Ocak 2023 14:10
423
A+
A-

SIR YOLU

Sır hakkında konuşmak önemli değildir, önemlisi sır yolunu, yoldaki engelleri, sır yolundan çıkmamak için kullanılacak araçları konuşmaktır. Sır yolunda doğru yönde gittiğinizden emin olmak için yolda karşılaşacağınız işaretlerin farkında olmak gerekir.

Sırla ilgili yorumlar sırra erişmek için yeterli değildir. Sırra erişmek için doğru yola ihtiyaç vardır. Sır yolunda ilerlemek için düz yazıyı tercih eden zihni bırakıp şiiri tercih eden sezgiye yönelmek gerekir.

Dünya Değişim Akademisi’nde uygulanan “Sırrı Algılama Sanatı” Değişim Programı sayesinde sırrın içinizde filizlendiğine tanık olacaksınız.

“Sırrı Algılama Sanatı” Değişim Programı”nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırk beş dakika  sürüyor.  Her çalışmada sırrın nasıl algılanabileceği ile
ile ilgili derin, kapsamlı teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor.  Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Bir insanın sırla ve varoluşla ilgili anlayışı ne kadar derinleşirse, varoluş da o kadar sır dolu o kadar gizemli hale gelir. Zihin, sırra karşıdır, kalp ise sırrın yanındadır. Zihin sırrı çözmeye, kalp ise yaşamaya çalışır. O yüzden sır yolunu algılamak için kalp ve sezgi düzeyine erişmek gerekir. Ancak o zaman insan mutlu, huzurlu ve aşk dolu yaşar.

Neval Kütük
Değişim Uzmanı
Dünya Değişim Akademisi
www.dunyadegisimakademisi.com.tr
nevalkutuk77@gmail.com
0530 877 06 04

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.