Dolar 32,5036
Euro 34,9620
Altın 2.430,61
BİST 9.802,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 24°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
24°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Of-Hayrat Derneği’nde Tellioğlu yeniden başkan seçildi

Of-Hayrat Derneği’nde Tellioğlu yeniden başkan seçildi
16 Ocak 2023 12:02
578
A+
A-

Of-Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin 26. Seçimli Olağan Kongresi Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi’nde yapıldı. İki listenin yarıştığı kongrede mevcut başkan Emrullah Tellioğlu yeniden başkan seçildi.

Of-Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneği ’nin 26. Seçimli Olağan Kongresi Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi’nde yapıldı. İki listenin yarıştığı kongrede mevcut başkan Emrullah Tellioğlu yeniden başkan seçildi. Saygı duruşu ve topluca İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kongreyi yönetmek üzere divan kurulu oluşturuldu. Verilen teklif üzerine Kemal Şener, Bayram Saral, Ahmet Tüfekçi ve Nurettin Çakmak oy birliğiyle divan kurulu sıfatıyla kongreyi yönetmek için yerlerini aldılar.

Geçmiş dönem faaliyet raporu, denetim raporu, mali bütçe ve gelecek dönem tahmini bütçe raporları okundu ve hepsi delegeler tarafından oy birliğiyle kabul edildi. Divan Kurulu’na verilen önergede, derneğin Kadıköy’de bulunan şubesinin yeniden ihya edilmesi ve faaliyete geçirilmesi teklif edildi. Söz alan konuşmacılar da bu teklifi destekleyici mahiyette sözler sarf ettiler. Emrullah Tellioğlu da yeniden kürsüye gelerek seçildikleri takdirde bu konunun ilk olarak eğilecekleri maddelerin başında geldiğini beyan etti.

Başkan adayları Emir Kağan Çakıroğlu ve Emrullah Tellioğlu sırayla konuşmalarını yaptılar. Emir Kağan Çakıroğlu “Biz dünkü çocuklarız” cümlesinin dikkat çektiği konuşmasında çok erken yaşlardan beri dernek faaliyetlerinin içinde bulunduklarını, gençler olarak artık yönetime talip olmalarının zamanının geldiğini ifade ederek kongreden yetki istedi.

Emrullah Tellioğlu da görevde oldukları dönemin pandemi gibi çok zor bir sürece denk geldiğini, dolayısıyla faaliyetlerin büyük ölçüde kesintiye uğradığını, buna rağmen zor şartlar altında yine de faydalı işler yaptıklarını açıkladı.

Daha sonra seçime geçildi. Yarışan iki listeden Emir Kağan Çakıroğlu’nun listesi geçerli 541 oyun 107’sini alırken Emrullah Tellioğlu’nun listesi 434 oy alarak yeni dönemde derneğin yönetmek için kongreden yetki aldı.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Daha sonra mikrofona gelen Emrullah Tellioğlu sözlerine başlamadan önce genç adayı kucaklayarak tebrik etti. Tellioğlu sözlerinde şu ifadelere yer verdi. “Yıllardır böyle bir seçime, daha doğrusu birlikteliğe hasrettik. Bugün gerçekten önemli bir ilki başardık. Bunda Emir Kağan kardeşimin çok katkısı var. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bütün çalışmalarımız bu birlik ve beraberlik üzerine olacak. Sizlerden istirhamım katılım sağlamanız, derneğe gelmeniz ve bizi eleştirmenizdir. Bir eleştiriniz varsa bize söyleyin, hatalıysak kendimizi düzeltelim. Siz yanlış biliyorsanız biz doğrusunu anlatalım. Küskünlük, dargınlık olmasın. Bölgemizin coğrafi özelliklerinden olsa gerek, kırılgan ve kırmayı seven bir yapımız var. Kırmayacak ve kırılmayacağız. Hep birlikte güçlü bir Of Cemiyeti olacağız”Of Un En Büyük Köyünden Bır Temsılcı Alınmaması Yatırgandı Bölümlü Köyü

Of-Hayrat Derneği ’nin yeni yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu:

1. Emrullah Tellioğlu
2. Hakan Şişik
3. Haluk Sadıkoğlu
4. Fatih Sarmusak
5. Ergün Meriç
6. Kemal Hacıbektaşoğlu
7. İrfan Altıner
8. Zihni Yıldız
9. İsa Çakıroğlu
10. Leyla Saral
11. Önder Abdik
12. Mustafa Türk
13. İsmail Özgür Onur
14. Bozkurt Özkanca

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.