Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 23°C




















Trabzonlu Futbolcu Rekor Bedelle Transfer Oluyor

Trabzonlu Futbolcu Rekor Bedelle Transfer Oluyor
21 Aralık 2022 16:08
281
A+
A-

Fenerbahçe, Samet Akaydın için gün sayıyor. Teknik direktör Jorge Jesus’un da çok istediği Adana Demirsporlu stopere ödeyeceği yıllık ücret de ortaya çıktı.

Fenerbahçe’nin ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ve Adana Demirspor ile prensip anlaşmasına vardığı milli stoper Samet Akaydın’da önemli bir ayrıntı dikkat çekiyor.

En çok kazanan yerli oyuncu olacak

Fenerbahçe’den yılda 20 milyon TL alacağı iddia edilen Samet Akaydın, bu paraya imza atması durumunda İrfan Can Kahveci ile birlikte en çok para kazanan yerli oyuncu olacak.

Geçtiğimiz sezon başlayan çıkışını bu sezon da sürdüren Samet Akaydın gösterdiği performansla Milli Takım’a kadar yükselme başarısı gösterdi.

Jorge Jesus çok istiyor

Samet Akaydın zaman zaman hücuma çıkarak attığı gollerle de değerine değer katmış durumda. Samet’in transferini Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus da çok istiyor.

3’lü savunmada daha fazla stoper alternatifine ihtiyaç duyduğunu yönetime bildirdiği de ifade ediliyor. Samet Akaydın’ın yerli stoper olması, Fenerbahçe için transferde en önemli etmen konumunda.

Fenerbahçe 4 milyon Euro ödeyecek

Fenerbahçe’nin bu transfer için Adana Demirspor’a 4 milyon Euro garanti para ile birlikte 800 bin Euro bonus ödeyeceği de gelen haberler arasında. Ancak bonusun şartlarının ne olduğu henüz bilinmiyor.

28 yaşında ve 1.90 boyunda olan Samet Akaydın, hem yüksek toplarda hem de yerden güven veren bir stoper. Samet bu sezon toplamda 13 maça çıkarken 1 gol kaydetti.

28 yaşındaki futbolcunun kulübüyle sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. A Milli Takım formasıyla 1 karşılaşmada forma giydi.

kaynak : ( Haberts )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.