Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 26°C




















Özer Hurmacı: Fenerbahçe’den de Trabzonspor’dan da ayrılmak kolay değildi

Özer Hurmacı: Fenerbahçe’den de Trabzonspor’dan da ayrılmak kolay değildi
18 Aralık 2022 17:09
378
A+
A-

Fenerbahçe ve Trabzonspor formaları giyen eski milli futbolcu Özer Hurmacı, samimi açıklamalarda bulundu. Hurmacı, “Sevdiğinden ayrıldığı zaman insana daha çok acı verir. Fenerbahçe’den ayrılırken de kolay olmadı. Trabzonspor’dan ayrılmak da kolay değildi” dedi.

Fenerbahçe ve Trabzonspor’da forma giyen Özer Hurmacı, NTV’de yayınlanan Kırılma Anı programının konuğu oldu. Kariyerinde birçok kırılma anı yaşadığını ifade eden Özer Hurmacı, “Birçok kırılma anı yaşadım hayatımda. Ama futbol hayatımdaki kırılma anım Fenerbahçe – Bursaspor maçı. 2009-10 senesinde 2-0 öndeyken omzumun kapsüllerinin yırtıldığı an kırılma anıydı” diye konuştu.

“GOL ATMAK GÜZEL BİR ŞEY AMA ATTIRMAYI DAHA ÇOK SEVDİM”

Gol atmaktan daha çok asist yapmayı sevdiğini söyleyen Hurmacı, “Hiçbir zaman gol atmak isteyen bir oyuncu olmadım. Belli bir yaştan sonra oyun kurucu oldum, oyuna önem verdim. Gol atmak güzel bir şey ama attırmayı daha çok sevdim. Çalım atmaktan, bacak arası atmaktan, Zidane dönüşü yapmaktan hiçbir zaman vazgeçmedim. Benim de takımın da ihtiyacı olduğunda gol atmaya da özen gösterdim” şeklinde konuştu.

“17 YAŞINDA TRABZONSPOR’DA A TAKIMLA ANTRENMANA ÇIKAMAZSIN, ÖNCE SENİ ALTYAPIDA GÖRELİM DEDİLER

Türkiye’deki futbol kariyerinin nasıl başladığıyla ilgili de konuşan Özer Hurmacı, şu ifadeleri kullandı:

“17 yaşındaydım, Almanya’da altyapıda bir senem daha vardı. Sabırsızlık ve tez canlılık yapımızda var. Ben de öyleydim gençken. 1 senem daha varken Türkiye’ye gelip önce Trabzonspor’da antrenmana çıkmaya çalıştım. Orada A takımla antrenmana çıkamazsın, önce seni altyapıda görelim dediler. Benim de özgüvenim çok yüksekti, kabul etmedim. O dönemde Akçaabat Sebatspor, Süper Lig’deydi. Orada 10 gün kadar a takımla antrenmanlara çıktım. Orada da hoca biz Süper Lig’de düşmemeye oynayacağız, seni oynatamam dedi. Sonrasında Sadi hoca, Ankaraspor’da Samet hocayı arıyor. Benim akrabam var, sen genç oyuncuları seversin, bakmak ister misin diye. Sen iyi diyorsan gelsin diyor. Ben de oraya gittim antrenmanlara çıktım. Samet hoca ilk antrenmanda çok beğeniyor. 5 yıllık imza attırdılar, boş mukaveleye. Öyle başladı, Türkiye hikayesi.”

kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.