Dolar 32,5384
Euro 34,8990
Altın 2.437,23
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 26°C
Açık
Trabzon
26°C
Açık
Çar 29°C
Per 23°C
Cum 17°C
Cts 18°C




















Trabzonspor yıldız oyuncudan vazgeçmiyor

Trabzonspor yıldız oyuncudan vazgeçmiyor
14 Aralık 2022 13:03
240
A+
A-

Dünya Kupası için lige verilen arada transfer çalışmaları yapan Trabzonspor’un uzun süredir transfer etmek istediği ve sezon sonu boşa çıkacak olan isim için iki talip daha çıktı. Bordo – mavililer yıldız oyuncudan vazgeçmiyor.

Bordo-Mavililer, uzun süredir takip ettiği Adrian Sut için sezon başında girişimde bulunmuş ancak FCSB ile anlaşma sağlayamamıştı. Rumen ekibinin çılgın başkanı Gigi Becali, pazarlıklarda katı davranınca, Bordo-Mavililer masadan kalkmıştı.

Ancak Fırtına Sut’tan vazgeçmedi ve ara transfer döneminde bir kez daha harekete geçmek için hazırlıklara başladı. 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması, bu kez Trabzonspor ’un masaya eli daha güçlü bir şekilde oturmasını sağlayacaktı.

kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.