Dolar 32,6286
Euro 34,7879
Altın 2.511,81
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C




















Trabzonspor’un Siopis kararı!

Trabzonspor’un Siopis kararı!
4 Aralık 2022 20:35
244
A+
A-

Trabzonspor’un Antalya kampındaki hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Bordo mavili takımda Siopis sorusuna yanıt geldi.

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, Antalya kampındaki hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Bordo mavili takım ilk hazırlık maçında Hull City ile karşılaşırken sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı.

Trabzonspor’da bugün düzenlenen antrenmanda Bruno Peres basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, Sabah Gazetesi Trabzonspor Muhabiri Yunus Emre Sel ve 61saat Spor Müdürü Hasan Tüncel değerlendirmelerde bulundu.

TRABZONSPOR’UN SİOPİS KARARI

Siopis için bir görüşme gerçekleştirdiğini belirten 61saat Spor Müdürü Hasan Tüncel tecrübeli futbolcunun takımda kalacağını ifade etti.

Tüncel açıklamalarında, ‘’Trabzonspor’dan üst yetkili bir kişiye ‘Bruno Peres takıma katılınca bir yabancı oyuncuyla yolları ayırmamız gerekecek. Bu isim, Manolis Siopis olur mu?’ diye sorduğumda ‘Hayır, Siopis kesinlikle olmaz. O bu takımın her şeyi.’ gibi bir ifade kullandı.’’ dedi.

kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.