Dolar 32,5692
Euro 34,6876
Altın 2.508,26
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 25°C




















Bruno Peres basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Bruno Peres basın mensuplarının sorularını yanıtladı
4 Aralık 2022 13:53
289
A+
A-

Oyuncumuz Bruno Peres, takımımızın Antalya kampında, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ciddi bir sakatlıktan iyi bir şekilde döndüğünü belirten Peres, “Bu tip sakatlıklarda erken dönmek çok kolay olmuyor. Burada önemli olan kötü sakatlıktan sonra iyi bir şekilde yeniden sahalara dönmek ve ben de bunu başardığımı düşünüyorum. Kendimi tamamen bulmama ve eski günlere kavuşmama az bir süre kaldı” dedi.

Edin Vişça ile iyi bir arkadaş olduklarını belirten oyuncumuz, “Vişça ile aramızda sıkı bir bağ oluştu. Beraber oynadığınızda ve birbirinizi iyi hissettiğiniz o anda ikiniz de daha iyi performans sergileyebiliyorsunuz. İkimiz de sakatlandık. Bu tür sakatlıklardan dönmek kolay değil. Umuyorum ki ligin ikinci yarısında hep birlikte geçen sezonki performansımızı göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Yeniden şampiyon olmak istediklerini vurgulayan Peres, sözlerini şu şekilde sürdürdü: Aslında geçen sene de bu sene de iyi bir iki takım var. Bu sene baktığınızda daha çok yarışmacı bir takım görebilirsiniz. Bu sene amacımız tekrar şampiyon olmak. Uzaktan da olsa takım arkadaşlarımın yanında olmaya çalışan birisiyim. Bu sezon belki de hak etmediğimiz mağlubiyetler aldık, onun için bu kamp çok iyi geldi. Saha içinde neleri doğru yapmamız gerektiğini daha iyi çalışıyoruz ve anlıyoruz.”

Hull City ile oynanan hazırlık maçında sahada olduğu için çok mutlu olduğunu aktaran oyuncumuz, “Altı aydır sahalardan uzağım. Bu süre belki söylemesi kolaydır ama futbolcunun sakatlığını atlatabilmesi çok kolay değil. Hissiyatınız var ama bunu bir de saha içinde test etmeniz gerekiyor. Dün de benim adıma iyi bir test oldu. Sakatlığa bağlı olarak bir ağrı hissetmedim, ufak bir yorgunluk hissettim bu da çok normal. Olabildiğince iyi olmaya çalışıyorum. En iyi şekilde oynamaya çalışıyorum. Herkes de iyi şekilde işini yapmaya çalışıyor. Hocamız kimi isterse o da sahaya çıktığında taraftarımız ve takımımız için en iyi şekilde oynamaya çalışıyor” cümlelerine yer verdi.

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Fenerbahçe ile oynayacaklarını hatırlatan Peres, “Fenerbahçe maçı çok önemli bir maç. Bu tarz maçları oynamak çok kolay değil, taraftarın önünde oynuyorsunuz ve olumlu bir sonuç almanız gerekiyor. Saha içerisinde olmayı çok isterdim, biraz da canım yanacak çünkü arkadaşlarımla beraber o sahada olmayı isterdim fakat dışarıdan desteğimi vereceğim. Takımımız şuanda tamamen Fenerbahçe maçına hazır durumda. Aradaki puan farkını kapatıp geçen seneki başarıyı tekrar yakalamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Son olarak Dünya Kupası’nda favori takımlardan bir tanesinin her zaman Brezilya olduğunu belirterek yorum yapan futbolcumuz şu ifadelere yer verdi: “Brezilya her zaman favori takımlardan bir tanesidir. Dani Alves çok yakın arkadaşlarımdan bir tanesi. Yetenekli ve harika bir insan. 39 yaşındaki bir insan genç bir çocukmuş gibi orada oynayabiliyorsa, buna çok büyük saygı duyulması gerekiyor.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.