Dolar 32,5097
Euro 34,7796
Altın 2.424,13
BİST 9.687,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 28°C
Az Bulutlu
Trabzon
28°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 18°C




















AKÇAABAT HAÇKALI BABA DEVLET HASTANESİ YENİLENIYOR

AKÇAABAT HAÇKALI BABA DEVLET HASTANESİ YENİLENIYOR
16 Kasım 2022 13:08
426
A+
A-
Hastanemizde tüm yönetim ekibimiz ve çalışanlarımızla birlikte bir aile olma öngörüsü ile kurumumuzdan sağlık hizmeti alan vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve konforlu hizmet sunabilmek için canla başla hizmet vermeye devam etmekteyiz.
Bu kapsamda hastanemizin acil servisi günümüz ihtiyaçları da göz önüne alınarak, halkımıza daha iyi, daha modern ve ferah bir ortamda hizmet verebilmek amacı ile tadilatı yapılmış ve yeniden düzenlenerek hizmete açılmıştır.
Hastane bünyesinde bulunan 2. Seviye dahili yoğun bakım ve 2. seviye cerrahi yoğun bakım ünitelerimiz çağın gerektirdiği teknik altyapı, ekipman ve personel takviyesi yapılarak yeniden düzenlenmiş, hastalarımıza daha kaliteli hizmet anlayışı ile faaliyete geçirilmiştir. Ayrıca Akçaabat Haçkalıbaba Devlet Hastanesi’nde 10 yataklı 3. Seviye yoğun bakım planlaması yapılarak ruhsatlandırma aşamasına gelinmiştir. Bu yoğun bakım ünitemiz çok yakın zamanda vatandaşlarımızın tedavi ihtiyaçları doğrultusunda, yetkin hekim ve sağlık çalışanları ile hizmet vermeye başlayacaktır.
Hastane bünyesinde yenileme ve tadilat faaliyetleri kapsamında diş polikliniklerimiz yeniden düzenlenmiş, gerekli alt yapı ve teknik çalışmalar yapılarak daha ergonomik hale getirilmiş ve hastalarımıza daha konforlu ve ferah ortamda tedavi olma imkanı oluşturulmuştur. Ayrıca tüm servis katlarımızda hasta odalarının bakım, onarım ve tadilat işleri aralıksız şekilde teknik ekiplerimiz tarafından takip edilmekte, tespit edilen aksaklıklar ve arızalar giderilmekte, hastalarımızın rahat ve konforu için canla başla mesai mefhumu gösterilmeksizin hizmet verilmektedir.
Hastanenin mevcut tüm ısıtma ve soğutma sistemlerinin kışa hazırlık kapsamında bakım, onarım ve kontrolleri teknik ekiplerimiz tarafından yapılmış, sorunsuz bir şekilde hastalarımızın ve çalışanlarımızın kullanımına sunulmuştur.
Hastanemiz bünyesinde tüm kapalı alanlarda bulunan yangın algılama sistemi ve sensörlerinin bakım ve kontrolleri yetkili firma tarafından yapılarak hasta ve çalışanlarımızın güvenliğine yönelik tedbirler kapsamında gerekli çalışmalar tamamlanmıştır.
Kurumumuza yeni atanan hekimlerle sağlık çalışanı kadromuz daha da güçlenmiş ve halkımıza daha iyi, daha kaliteli daha verimli ve etkin sağlık hizmeti sunmaya devam gayretlerimizi sürdürmekteyiz
Hastanemiz Bebek dostu ve anne dostu unvanlı sertifikalı hastane ve sağlık hizmet kalitesi ile HIMSS 6 seviyesi ile hizmet vermeye devam etmektedir.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.