Dolar 32,3168
Euro 35,0223
Altın 2.308,02
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 21°C




















Ezberleri Bozma Vakti

12 Kasım 2022 18:18
421
A+
A-

Ezberleri Bozma Vakti

Trabzonspor  geçen sezonun ikinci yarısında oynanan Çaykur Rizespor maçı ile başlayan ve hala devam eden süreçte ortaya koyduğu performans ile sonuç üretmekte oldukça zorlanan, kolayca önlem alınabilen ve kazanmakta oldukça zorlanan bir takım haline dönüştü. Geçtiğimiz sezonda şampiyonluğa odaklanan taraftarlar bu durumun önlerindeki yeni sezonda yönetim ve  Abdullah Avcı’nın ortaklaşa çalışması ile yapılacak transferler ve iyi bir hazırlık süreci ile değişeceğini düşünüyor,bu yüzden de memnun kalmadığı bu duruma ses çıkartmıyordu. Bu sezon başında ilk ve en önemli hedef olan Şampiyonlar Ligi’nden elenilmesi akabinde lige istenilen girişin yapılamayışı ve Avrupa Ligi’nden gruplardan çıkılamayışı taraftarın Abdullah Avcı ve yönetimin işbirliği ile düzeltilir dediği senaryoya bakış açısını karamsara çevirdi.

Taraftar futbol endüstrisinin müşterisidir ve müşteri memnun edilmek ister. Maalesef maçlara geldiğinde zevk alamadığını söyleyen taraftar sayısı gittikçe artıyor. Bu grubu eleştiren ve Trabzonspor kazanması herşeyden önemlidir diyen taraftar grubu da sonuçlar gelmeyince Abdullah Avcı’ya olan desteğini yavaş yavaş çekmeye başladı.

Bir grup taraftar da geçtiğimiz yıl şampiyon olan teknik ekibe ve yönetime yapılan eleştirileri acımasız bulduğunu, yeni bir takım oluşturulduğunu ve sabredilmesi gerektiğini, herşeyin yoluna gireceğini söylüyor.

Tüm bunlara bakarak şunu ifade edebilirim ki taraftar genel olarak bir değişim istiyor ve bir umut ışığı arıyor. Bu ışığı yakacak olan da Abdullah Avcı’nın ta kendisidir. Bunu başarabilecek bilgi ve tecrübeye de sahiptir. Artık ezberleri bozmanın vakti gelmedi mi hocam?

Selametle kalın, hörmetlerle

Futbol Uleması

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.