Dolar 32,3865
Euro 35,0590
Altın 2.326,65
BİST 9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 20°C




















İSTANBUL MARATONUNDA ÜNLÜLERİN DESTEĞİ YİNE UCİMLE

30 Ekim 2022 12:55
586
A+
A-

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği, 6 Kasım 2022 tarihinde, ünlü isimlerin de katılımlarıyla çocuk istismarına dikkat çekmek için N Kolay 44. İstanbul Maraton’ unda olacak.
Çocuk ihmal ve istismarı konusunda her daim toplumu bilinçlendirici faaliyetlerde bulunan UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği, bu kez 6 Kasım 2022 tarihinde N Kolay 44. İstanbul Maraton’ unda olacak. Birçok ünlü isim de sosyal medya hesaplarından çocuk ihmal ve istismarını önleme farkındalığı için UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği ile birlikte N Kolay 44. İstanbul Maraton’ unda koşacağını duyurdu.
N Kolay 44. İstanbul Maraton’unda; Saadet Özkan Efe, Yücel Ceylan, adL, Mercedes Benz- Finansal Hizmetler, Uraz Kaygılaroğlu, Hazal Türesan, Rabia Yaman, Janset Paçal, Burak Deniz, , Pınar Tartan, Aybüke Albere, Ece Begüm Yücetan,Yıldız Çağrı Atiksoy, Gülçin Ergül, Ethem Onur Bilgiç, Anıl Altan, Pelin Akıl, Semiha Bezek, Bora Akkaş, Berkan Karabulut, Lale Onuk, Merve Çağıran, Eylül Su Sapan, Ebru Sam, Gaye Su Akyol, Ece Begüm Yücetan, Elvan Dişli, Aykut Ceylan, Meltem Bulat, Ali Yeniay, UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği ile birlikte çocuk istismarına dikkat çekmek için koşacaklar.
Maratonda “Güçlü Çocuklar Güçlü Yarınlar” projesi için koşacak olan ünlü isimler ve gönüllü katılımcılar ipk.adimadim.org adresinden kendi bağış kampanyalarını açarak koşu gününe kadar destek topluyor. UCİM için toplanan kampanya destekleri ile UCİM’in daha fazla çocuğa eğitim bursu, hukuki destek ve rehberlik vermesi konusunda yardımcı olması amaçlanıyor.

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği
A: Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Sitesi A6 Blok Müstakil Girişli Bahçe
Beşiktaş – İstanbul

T: O 538 491 69 79

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.