Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 26°C




















Başkanımız Ahmet Ağaoğlu’dan açıklamalar

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu’dan açıklamalar
26 Ekim 2022 21:00
300
A+
A-

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, bir televizyon kanalında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İşte Başkanımızın açıklamaları;
‘Kurtaran Eller’ kampanyası ile ilgili konuşan Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, “Hepimizin bildiği gibi yaklaşık 10 gün önce Bartın’da meydana gelen bu elim kaza hepimizi derinden sarstı. Madencilik dünyanın en zor işi. Zaten şöyle söylerler; en zor iş grubu madencilik ardından da denizciliktir. Ben de bir denizci olarak bunu çok yakından yaşayan, bilen insanlardan birisiyim.

Madencilerimizin, bizim hayatımızda da, Trabzonspor’un hayatında da çok özel bir yeri var. Yıllar önce Şenol Güneş’e Zonguldak’tan bir madencimiz kendi iş eldivenlerini, kaleyi korurken giymek üzere göndermişti. Şu an o eldivenler müzemizin özel bir köşesinde sergileniyor. Madencilerimizle bu şekilde başlayan bir gönül bağımız var. Allah kolaylık versin, işleri oldukça zor. İşte o, Şenol Güneş’e gönderilen eldivenlerle başlayan serüvene, Uğurcan’ın son lig maçı olan Beşiktaş maçında giydiği eldivenleri, açık artırmaya çıkararak devam ediyoruz. Buradan elde edilen gelirin, kazada hayatını kaybeden madencilerimizin ailelerine bağışlanması yolunda, Trabzonspor Kulübü olarak, tüm yönetimle birlikte almış olduğumuz bir kararla Kurtaran Eller Kampanyasını başlattık. Biz buradan 1 milyon lira civarında bir gelir bekliyoruz. Bu, o yaraları sarmaya yeter mi? Hiçbir şey o yaraları sarmaya yetmez. Giden bir canın bedelini hiçbir şekilde maddi olarak ödemeniz mümkün değil. Ama bir şekilde, onların yanında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. İşin maddi tarafının yanında tekrarlıyorum, çok elim bir kazaydı ve hepimizi derinden sarstı.” ifadelerini kullandı.

Kızılyıldız maçı hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkanımız, “Puanlara baktığımız zaman dengeli bir grup. Hiç beklenmedik sonuçlar alınıyor. Önümüzdeki 2 maçtan 6 puan alırsak gruptan çıkıyoruz. Planımız bu. Kızılyıldız maçından 1 puan alırsak, diğer maçların sonuçları belirleyici olacak. Belgrad’daki atmosfer o kadar önemli bir faktör değil. Bizim oyuncularımız, rakip seyircinin baskısıyla pozitif olarak etkileniyor. İnşallah iyi bir sonuçla ülkemize döner ve Ferencvaros maçını kazanıp lider oluruz” dedi.

“HAKEM KONUSUNU GÜNDEMİMİZDEN KALDIRDIK”

Hakemler ile ilgili gelen soruyu da yanıtlayan Başkanımız, “Herkesin ve her kulübün görüşüne saygı duyuyoruz. Ancak biz bir sene önce karar aldık. Hakem konusunu gündemimizden kaldırdık. Yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerileriyle alakalı olarak hazırlamış olduğumuz dosyayı Türkiye Futbol Federasyonuna verdik. Gelişmeleri de yakından takip ediyoruz. 35 sene önce ne konuşuluyorsa bugün de aynı şeyler konuşuluyor. Sorunlar aynı sorunlar ve hepsi masada. Bu sezon Trabzonspor lehine ve aleyhine çalınan ve çalınmayan düdükler var. Aynı şekilde rakiplerimizin lehine ve aleyhine de çalınmayan düdükler var. Biz iyi niyetle bunları hakem hatası olarak değerlendiriyoruz. Ve federasyonun yapmış olduğu çalışmalarda, kulüplerin de görüş ve düşünceleri doğrultusunda, bu hataları minimuma indirmek için uğraş verdiğine inanıyoruz. Bizim sessiz kalmamızdaki temel düşünce; Trabzonspor maçını yöneten hakemlerin, hiçbir şekilde kulübün baskısı ve etkisi altında kalmadan sadece sahadaki maçı yönetmeleri. Tabii ki burada taraftarın hakem üzerindeki baskısı ayrı bir konu. Bu dünyanın her yerinde de var, ülkemizde de var. Maç esnasında taraftar baskısıyla başa çıkmak, başlı başına hakemleri ve onları psikolojik anlamda maçlara hazırlayan MHK ve TFF’nin görevidir.” sözlerini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.