Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 26°C




















Bir Yıldız Doğuyor. Adı Gibi Yıldız; Selçuk Yıldız

Köşe Yazarı , 2019 seçimlerinde Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı, Sivil Toplum Lideri, Siyasetçi ,İşletmeci, Satış Pazarlama uzmanı, Yaklaşık 50 farklı alanda eğitim ve sertifika sahibi,Eğitimci, Danışman, Genel Müdür, CEO
27 Eylül 2022 00:47
563
A+
A-

Günümüzde sanat adına o kadar çok saçma sapan filmler, diziler ve programlar yapılıyor ki, bir izleyici olarak midem bulanıyor. Aslında yalnızca benim değil, milyonlarca insanın, milyonlarca izleyicinin midesi bulanıyor.

Son yıllarda sinama ve televizyonlarda işlenen konular hemen hemen hep aynı; Mafya dizileri, aldatma dizileri, aşk meşk dizileri…

Bir de Osmanlı Devleti hükümdarlarının hayatlarını anlatan diziler çok moda oldu. Saçma sapan bir senaryo ile izleyiciyi ekrana kitleyen, aslında Osmanlı Devleti döneminde padişahların yaşantıları ile uzaktan yakından alakası olmayan bu diziler maalesef reyting rekorları kırıyor. Ne diyelim, izleyicinin tercihi bu tarz diziler; Aşk meşk, aldatma ve mafya…

Bunun yanında çok güzel işler yapan, sosyal içerikli filmler çeken, toplumsal olaylara parmak basan, topluma faydalı olacak dizilerde ve filmlerde oynayan ve yöneten sanatçılar da var; Selçuk Yıldız.

Bir çok dizide oynayan, ayrıca yönetmenliğini yaptığı bir çok projede adından başarı ile söz ettiren Selçuk Yıldız çalışmalarına son hızla devam ediyor. Özellikle “Tay” isimli filmde Anadolu büyümüş, daha sonra büyük bir şehirde yaşam mücadelesi veren iki kardeşin hayat hikayesini anlatan film izleyicinin hafızasına kazınmıştır.

Eğitimini Yedisanat Akademi Temel Tiyatro ve kamera önü bölümünde tamamlayan Selçuk Yıldız, Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz, Arka sokaklar, Sevda kuşun kanadında gibi bir çok dizide oynamıştır. Ayrıca Tay, Seni gidi seni , Ahmet ve İki gözüm sinema filmlerinde oynamıştır.

Dizi ve film çekimleri derken, bunun yanında bir çok belgeselde de oynayan Selçuk Yıldız, topluma örnek olmaya devam ediyor. Selçuk Yıldız ‘ın oynadığı belgeseller; Köklerin izinde, Şahabbetin Mercani, Yusuf Akcura.

Yalnızca oyunculuğu ve yönetmenliği ile değil, kişiliği ile de ön plana çıkan Selçuk Yıldız, ileride çok ses getirecek bir çok projede adından başarı ile söz ettirecektir.

Olgun bir kişiliğe sahip, karakterli ve iyi bir oyuncu olan Selçuk Yıldız ‘a sinema ve dizi hayatında başarılar diliyor, güzel projeler bekliyoruz.

Yolun ve bahtın açık olsun Selçuk Yıldız…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.