Dolar 32,3401
Euro 35,1021
Altın 2.310,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 20°C




















NİHAT MELIK TÜRKİYE’DE YAPTIĞI SİNGLE ÇALIŞMASINI SEHITLER VAR DIYEREK ASKIYA ALDI

21 Eylül 2022 23:04
485
A+
A-

Öncelikle başımız sağolsun diyerek üzüntümü paylaşmak istiyorum… Verdiğimiz sehitlerden dolayı derin bir keder icindeyim.

Türkiye’ ye gelirken çok sevdiğim sözlerine ve bestesine inandigim  bir şarkı yapmak icin yola çıktım . Burda güzel bir klip ile şarkımızın yayinlama aşamasında bu talihsiz haber beni cok üzdü.  Fakat öyle bir durum oldu ki burada bu sarkiyi yaptığımız ekip arkadaslarimiz ve diamondproduction yapim şirketi benden önce bana şunları söyledi ” Nihat bey öncelikle başımız sağolsun …Şehit kardeşlerimizi kaybettik. Şu an bu şarkının sözleşmesine göre olan tarihi ertelemek istiyoruz “dediler.

Gercekten kardeşimiz Türkiye’de olmaktan hep mutlu oldum, fakat bu kez ayni zamanda kendi memleketimde gibi hissettiren, yas içinde üzüntü çeken benimle aynı duyguları hisseden tüm Türkiye’deki iş ekibimize de teşekkür ederim.  .

Kısaca yaptığım işten bahsetmek gerekirse şarkımızın ismi ” Bakma”

Söz&müzik degerli abim Niko Alibey’ e aittir . İlk dinlediğimde evet bu benim parçam dedim ve sağolsun oda beğendi ve destekledi.

Klibimiz İstanbul Riva’nin güzel manzarasını taşıyor. Şimdiden iyi seyirler dilerim umarım benim gibi şarkımızı herkes sever ve dinler . Tekrardan tüm Müslüman aleminin başı sağolsun diyerek bitirmek istiyorum

Sevgiler; Nihat Melik

https://youtube.com/c/iNkOfficial

https://www.youtube.com/watch?v=kvU51bCtaB0

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.