Dolar 32,3425
Euro 35,1086
Altın 2.309,83
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 20°C




















Selülit en çabuk nasıl geçer?

Evde selülit en çabuk nasıl geçer cevabı ve mükemmel etkili tavsiyeler sunuyoruz. Selülit giderici içecek ve şifalı yağları anlatıyoruz.

Selülit en çabuk nasıl geçer?
9 Eylül 2022 11:36
333
A+
A-

Kalça ve bacaktaki selülit görüntüsünden kurtulmak istiyorsanız, süper etkili çözüm önerilerimiz var. Evet, evde selülit tedavisi yapabilir ve selülit en çabuk nasıl geçer sorusuna, kesinlikle işe yarayan cevaplar bulabilirsiniz.

Kalça ve bacaklardan selülit giderici yöntemler
Kalça ve bacaktaki selülit en çabuk nasıl geçer

Eğer, gerçekten selülitten kurtulmak istiyorsanız; planlı ve düzenli uygulamaya devam etmeniz gerekiyor. Biz, bütüncül bir çözüm süreci tavsiye ediyoruz. Bu sayede selülit en çabuk nasıl geçer diyenler için ilk aşama bu olmalıdır.

Her gün kese yaparak selüliti azaltın

Kese yaparak kan dolaşımını hızlandırır
Selülit tedavisi için kese yapmak yararlıdır

Çok düşük fiyata satın alabileceğiniz ipek kese ile her gün bacak, kalça bölgesini ovalamak, kan akışını hızlandırır ve selülitin giderilmesine yardımcı olur. Hafif suyla ıslattığınız cildinizi, biraz kızarana kadar yaklaşık 10 dakika keseyebilirsiniz. Bu aynı zamanda ölü derilerin temizlenip daha yumuşak bir cilde sahip olmanızı destekler.

Ödem söktürücü içecekle selülit giderin

Zerdeçal ödem söktürücüdür
Zerdeçallı içecek yağ yakmak için yararlıdır.

Bazı besinler mükemmeldir çünkü vücuttaki ödemi temizler ve selülit görüntüsünün azalmasına yardımcı olur. Bir su bardağı oda sıcaklığında suya, yarım limonun suyu ve bir çay kaşığı toz zerdeçal ekleyip karıştırın. Kahvaltı veya öğle yemeğinden önce aç karnına için. Bu muhteşem karışım kilo vermenize de yardımcı olacaktır.

Kolajen kullanarak cilt dokusunu onarın

Kolajen kullanımı ve selülit tedavisi
Selülitin içeriden tedavisi için kolajen kullanın.

Son bilimsel çalışmalar, özellikle Tip 1 ve 3 kolajen besin takviyesinin, tüm vücut dahil cilt yapısını onarmaya ve selülit gidermeye yardımcı olduğunu gösteriyor. Kendinize bir iyilik yapın ve her gün bir ölçü kolajen kullanarak sağlık ve güzelliğinize yatırım yapın.

Selülitsiz bacaklar için bir saat yürüyün

Spor yaparak sağlığınızı koruyun
Selülitten kurtulmak için bir saat yürüyüş şart

Gerçek şu ki selülit sporla desteklenirse çok daha kısa sürede yok olur. Bunun için sabah veya akşam, evde veya dışarıda bir saat kesintsiz yürüyüş yapabilirsiniz. Özellikle, geniş adımlarla ve hızlı tempoda yürüyüş, hayalinizi gerçekleştirmek için size yardımcı olacaktır.

Sıkılaştırıcı vücut losyonundan destek alın

Bütünsel yaklaşım ile sonucu hızlandırın
Bacaklarınıza her gün losyon sürebilirsiniz.

En hızlı selülit tedavisi destekçileri, C vitamini içeren ve dolayısıyla cildi onaran vücut losyonlarıdır. Güvenilir bir markadan temin edebilir, her gece yatmadan önce kalça ve bacak bölgesine masaj yaparak sürebilirsiniz. Unutmamak için telefonunuza hatırlatıcı alarm kurabilirsiniz.

Selülite karşı şifalı yağlarla masaj yapın

Selülite iyi gelen yağları kullanın
Biberiye, limon, portakal yağı ile selülit hızlı geçer

Aromaterapi ile selülitlerden kurtulma planını destekleyebilirsiniz. Biberiye, nane, portakal, limon çay ağacı yağı kan akışını hızlandırmak, bölgeyi inceltip sıkılaştırmak için çok etkilidir. Örneğin, selülit olan bölgelere bu yağlardan birini veya birkaçını sürüp streç filmle sararak daha derine inmesini sağlayabilirsiniz.

G5 masaj aletiyle selülit tedavisine başvurun

Selülit en hızlı nasıl geçer
Selülit en çabuk nasıl geçer derseniz, masaj alabilirsiniz.

İlerlemiş selülit görüntüsünden kurtulmak için profesyonel destek almanızda hiçbir sakınca yok! Güvenilir bir merkezde, sağlık durumunuz uygunsa masaj yaptırabilir ve hızlı bir şekilde selülitten kurtulabilirsiniz. Elbette, bu sürede bol bol su içmeli ve hücreler arası sıkışan yağ ve toksinleri dışarı atmalısınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.