Dolar 32,5748
Euro 35,0148
Altın 2.432,32
BİST 9.773,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 24°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
24°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Yılın golcüsü, Trabzonspor yolunda…

Yılın golcüsü, Trabzonspor yolunda…
10 Ağustos 2022 07:50
620
A+
A-

Trabzonspor hücum hattına bir transfer yapmak için harekete geçti.

Teknik direktör Abdullah Avcı, Djaniny’yi kanat rotasyonunda da kullandığı için Cornelius ile rekabete girecek bir forvet alınmasını istedi. Yönetim, Avcı’nın bu isteğini Roma’dan Eldor Shomurodov’a imza attırarak yerine getirmek için vites yükseltti.

‘TRABZONSPOR İLE GÖRÜŞEBİLİRSİN’

Roma, ülkesinde yılın futbolcusu seçilen Özbek oyuncu Eldor Shomurodov’u gözden çıkarttı. İtalyan devi, bordo-mavililerin kiralama teklifine sıcak bakıyor. Roma, futbolcuya Trabzonspor ile görüşebileceğini iletti.

BOLOGNA DA TRANSFER İÇİN DEVREDE

Ancak; transferde Shomurodov’a Trabzonspor dışında Bologna da ilgi gösteriyor. 27 yaşındaki golcünün bu hafta içinde kararını vermesi bekleniyor. Shomurodov, Trabzonspor’a gelirse hem şampiyonluk yarışı içinde olacak hem de Avrupa’da boy gösterme şansını yakalamış olacak.

Ekran Resmi 2022-08-09 17.00.20

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.