Dolar 32,4559
Euro 34,7927
Altın 2.478,00
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C




















CORA, Akçaabat’a bağlı Aydın Köyü’nde vatandaşlarla buluştu

CORA, Akçaabat’a bağlı Aydın Köyü’nde vatandaşlarla buluştu
1 Ağustos 2022 04:33
252
A+
A-

MİLLETİMİZİN EMRİNDEYİZ

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurul ve Plan ve Bütçe Komisyonunda yoğun bir maratonun geride bırakılmasının ardından soluğu Trabzon’da alan ve gece gündüz demeden her daim vatandaşın yanında olan, hizmet eden, milletin derdiyle dertlenen ve her talebi yerine getirmeye gayret eden AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, esnaf ve vatandaş ziyaretleri kapsamında dün Akçaabat İlçesine bağlı Aydın Köyü’nü ziyaret etti.

Çarşıbaşı Kaldırım Yaylasındaki Yayla Şenliklerine katılan ve akabinde Aydın Köyü’ne giden CORA, yöre esnafını ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

CORA, “Hizmet eden izzet bulur anlayışıyla göreve geldiğimiz günden beri milletimizin emrindeyiz. Tüm gücümüzle milletimize hizmet etmek onların gönüllerine dokunmak için çalışıyoruz.” ifadelerini kullanarak şunları söyledi:

“Dün Aydın Köyü’nde yüreği sevgi dolu, güleryüzlü hemşehrilerimizle buluştuk. Onların gücü, güler yüzü ve engin ferasetleri hizmetlerimize ilham kaynağıdır. İnsanlarımızın derdiyle dertleneceğiz, yaşadıkları sorunlara birlikte çözüm arayacağız. Şehrimize güzel hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layıktır. Onlara hizmet etmek bizim için şereftir. Daima milletimizin yanındayız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.