Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 26°C




















Karamollaoğlu 6lı Ittıfakın Adayı Abdullah Gül Dedı

25 Haziran 2022 13:37
614
A+
A-

Saadet Partisi Trabzon İl Yönetimi’nde yaşanan istifa depremi ile ilgili SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’ndan açıklama geldi. Karamollaoğlu, ‘ Bir kaç kişi var. Hastalıklı. Hasta olunca bazı konuları tekrar tekrar gündeme getiriyor. Biz, Trabzon Teşkilatımızdan memnunuz’ dedi.

İSTİFA EDENLERE: ALLAH AKIL FİKİR VERSİN
”Allah akır fikir versin. Ben bunu önemsemiyorum. Partimizin iç meselesini kamuoyu önünde tartışmayı uygun bulmuyorum. Hastalıklı. Hasta olunca bazı konuları tekrar tekrar gündeme getiriyor. Biz, Trabzon Teşkilatımızdan memnunuz. Bizim en iyi çalışan teşkilatlarımızdan birisi. en fazla 50 bin üye hedefi vermiştik. En fazla üye yapan illerimizden bir tanesi. O arkadaşlarımızın problemi varsa, bunu basınla paylaşacağına gelip bizle konuşur”

TRABZON’DA BEKLENTİ, EN BÜYÜK PARTİ OLABİLMEK
”Biz iktidara gelmek istiyoruz. Siyasi partiler seçime, bizim oyumuz şu kadardı, bunu 3 misline çıkaralım diye girmez. Hele biz hiç girmeyiz. Biz Türkiye’nin problemlerini samimi olarak inanıyorum ki her partinin kendi politikaları var ama Türkiye’nin problemlerini bizim anlayışımızla kökten çözecek olan tek siyasi partiyiz. Diğer siyasi partileri küçümsemek için söylemiyorum. Erbakan hoca iktidara her geldiğinde destan yazdı. Trabzon’dan beklentilerimiz, en büyük parti olabilmek. Vatandaş ne kadar teveccüh eder o da onun bileceği iş”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.