Dolar 32,3867
Euro 35,0622
Altın 2.325,73
BİST 9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 20°C




















Cora Basınla Kahvaltıda Buluştu

18 Haziran 2022 13:08
1.492
A+
A-

Kapanma Dönemın de Beledıyelerın ve mıllı emlak Müdürlüğünün Vatantaşa Cıkardığı Ecrımısıl Soruldu, Cora Konunun Takıbcısı olacağını vatantaşi mağturıyetının gıderılmesı ıcın ılgılı bakanlığa sorarak nasıl bır yol alacaklarını belırtterek  bazı konuların yasal cercevede atlandığını söyledı konun takıbcısı olacağinı belırttı cok samımı ortam da bır  Kahvaltı Oldu Akpartının Hedefının 6 mıllet vekılı olduğunu  hedefsız bır yaklaşmın Doğru olmadığını belırttı Fındık fıatının da uretıcıyı memnun edecek bır rakam olacağinı söyledi, Başkan Erdoğanın Turkıyeye Büyük Suprızlerı Olacağinı Bu Buhran Dan Cıkılacağinı Belırttı Petrol fıatlarının Artması Ile Başlayan Sürecın  Takıbcısı olacaklarını Belırttı  Güzel bır Dönemın Geleceğinı ve Vatantşimızın Alım gucunu yuksetmek Icın  Yenı Kararların Yakında Cıkacağını Söyledı Özellıkle Emeklılerdekı Dengeyı Kurmaya Calışacaklarını Belırttı.

Milletvekili Salih Cora, bugün Trabzon Basını ile bir araya geldi. Türkiye ve Trabzon gündemi ile ilgili açıklamalarda bulunan Cora’ya soru – cevap bölümünde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Başbakan olacağım” söylemi ve yine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın, AK Parti ile ilgili söylemleri soruldu.

Cora, Akşener’in söylemi ile ilgili olarak, deyim ile birlikte yanıt verdi.

Cora, “İYİ Parti Genel Başkanı Meral Hanım’ın “Başbakan olacağım” yönündeki iddiası, ifadesi, yaklaşımının tercümesi, “Ölme eşeğim ölmedir” Yani, Türkiye’de bir seçim olacak, bu seçimde Anayasayı değiştirecek oya kavuşacaksın, Anayasıyı değiştireceksin, tekrar bir daha seçim yapacaksın, bu seçimde belirli bir oy oranını yakalayacaksın ondan sonra başbakan olacaksın. Böyle bir iddia, karar, yaklaşım garabettir, vatandaş tarafından hiç bir şekilde bir umut vadetmemektedir. Bir ümit ve heyecan olarak da değerlendirilmemektedir” dedi.

Aydın ile ilgili olarak ise Cora, “Sayın Koray Aydın, değerli bakanımızın, geçmiş dönem şehrimiz hizmet etmiş bir kişinin “AK Parti ile en son bir araya geleceğiz” şeklindeki yaklaşımını kendi siyasi tecrübesine uygun bir açıklama olarak değerlendirmiyoruz. Umarım çelişkiye düşmez. 
Bizim de iyi parti ile bir araya gelme düşüncemiz söz konusu değildir. Ama geçmişte kendisi Genel Başkanını, “bu partiyi FETÖ’cüler finanse etmektedir. FETÖ’cülerle tarafından kurulmuştur” dediği partiye atar topar bir şekilde katılması, bizi ne kadar şaşırtmamışsa, bu yöndeki ifadesi de şaşırmamaktadır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.