Dolar 32,4507
Euro 34,7939
Altın 2.478,31
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C




















Akedemisyen Manken YAĞMUR AYAZ

Akedemisyen Manken YAĞMUR AYAZ
15 Haziran 2022 07:55
417
A+
A-

Yağmur Ayaz, mesleğinle birlikte akademisyenliği seçti. Yağmur Ayaz, Ebru Güzel’den sonra doktora yapan ikinci manken oldu. “Mankenlik mesleği bitti” diyen Yağmur Ayaz “Sadece zengin sevgilisi olanlar podyuma çıkıyor” ifadelerini kullandı.

Bu hafta memleketi olan bodrumda zaman geçirip 26 sında mersinde yapılacak Yıldırım Mayruk defilesi için tatiline kısa bir ara verdikten sonra sezonun büyük kısmını bodrumda geçirecek….

O ARTIK AKADEMİSYEN

1 metre 17 santimlik bacaklarıyla ‘Türkiye’nin en uzun bacaklı mankeni’ unvanını elinde bulunduran Yağmur Ayaz Akdeniz Üniversitesi Felsefe Bölümü’nden okul birincisi olarak mezun olan ve master’ını yapan tescilli güzel, mankenliğin son dönemde büyük bir yozlaşma içinde olduğunu söyledi.

DEFİLEYİ SEVGİLİLERİ YAPIYOR

Ayaz şöyle dert yandı: “Bazı mankenler isim yapmak için sevgililerine defile yaptırıyor. Koreograflar kendilerine ücret ödeyen mankenleri podyuma çıkarıyor. En iyilerden biri olsan bile iş yapamıyorsun. Sadece zengin sevgilisi olanlar çok kolay şekilde podyuma çıkabiliyor. Mankenlere para bile verilmiyor.”

 

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.