Dolar 32,3282
Euro 35,0649
Altın 2.282,13
BİST 8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 21°C




















TÜRKİYE YOGA ASANA YARIŞMASI YAPILACAK!

TÜRKİYE YOGA ASANA YARIŞMASI YAPILACAK!
10 Haziran 2022 20:36
449
A+
A-

TÜRKİYE YOGA ASANA YARIŞMASI YAPILACAK!

Ulusal Yoga Federasyonu (ULUYOF) tarafından düzenlenen Türkiye Yoga Asana Yarışması, 12 Haziran 2022 Pazar günü saat 13.00’da İstanbul’da yapılacak. Şişli’deki Yayla Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan Türkiye Yoga Asana Yarışması’na çok sayıda sporcu katılacak.
Amacı yoga yarışmalarını düzenlemek ve bu çerçevede yoga sporcularını, hakemlerini ve koçlarını yetiştirmek olan ULUYOF aynı zamanda halka açık gönüllü yoga çalışmaları da yapıyor.
ULUYOF yetkilileri yoga yarışmalarına ilişkin, yoga yarışmalarının bilinen anlamda rekabete dayalı kıran kırana yarışmalar olmadığını belirterek, buradaki amacın sporcuların kendisini geliştirmesi, bir diğer sporcuyu takdir etmesi, yoga yapmayan insanların ilgisinin yogaya çekilmesi, eğlenmek ve coşmak olarak sıralıyorlar.
Altı senedir yoga yarışmaları düzenlediklerini belirten yetkililer, her geçen gün katılımcı ve izleyici sayısının arttığını belirtiyor. Yoga yarışmalarında kurallar bir sınırlandırıcı olarak değil, bir düzen oluşturmak için kullanılıyor.
12 Haziran’da gerçekleşecek olan Türkiye Yoga Asana Yarışması’na katılım için yapılması gerekenlerin ULUYOF’un web sitesinde detaylı olarak yer aldığını belirten yetkililer, katılmak isteyen sporcuların burada yer alan duruş listesinden altı duruşu seçerek, bu duruşlardan belirledikleri sıra ile yarışmaya katılabileceklerini belirtiyorlar.
Listedeki duruşların zor gelmesi durumunda, sporcular katılım formuna yazmak şartıyla kendileri başka bir duruşu da yapabilecekler. Gerek sporcular gerekse de seyirciler için tamamen ücretsiz olan bu etkinliğe dileyen herkes katılabiliyor.
www.uluyof.org
Bilgi için: 0 532 258 77 72

YORUMLAR

  1. Zeynep dedi ki:

    Harika tsk