Dolar 32,3235
Euro 35,0702
Altın 2.307,96
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















YAZIKLAR OLSUN….

YAZIKLAR OLSUN….
8 Haziran 2022 18:50
1.066
A+
A-

Bugün Ankara’da şoförler federasyonunun tek liste halinde yapılan seçimine katıldık.
Divan başkanlığını hiç bişe yapamayan bekleyemeyen esnafın temsilcisi değil hükümetin sözcüsü gibi davranan konfederasyon başkanı Bendevi Palandöken yaptı. Başkanlığa ise şuana kadar birşeyler yapamayan bekleyemeyen 81 yaşındaki Fevzi Apaydın yeniden seçildi.
Seçim yangından mal kaçırır gibi yapıldı. Ne liste okundu nede söz almak isteyenlere söz verildi.
Çünkü o koltukları babalarının malı gibi görüyorlar.
81yaşında olmuşsun senin ne işin var federasyon başkanlığıyla. Ayıptır günahtır. Esnafın seçtiği STK yöneticilerine ben dahil 500 lira para dağıttılar, sebebi onlara oy veren bizleri bu paraya susturmak satın almak.
Sen kimin parasını kime dağıtıyorsun. Esnaf bitmiş batmış durumda ekmek parası için sabah 5 de kalkıyor. Siz hala koltuğunuzu nasıl muhafaza edersiniz onun derdindesiniz. Bir değil bin kere yazıklar olsun.
Onları orada tutan bizlerde onlar kadar suçluyuz.
Maalesef Türkiye’deki STK lar böyle rezillik içerisinde. Bunların esnaf diye bir derdi yok tek dertleri menfaat dayalı düzenlerini korumak
Bir STK yöneticisi olarak utanç duyuyorum
Bu saatten sonra bunları buradan gönderip bu düzeni değiştirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Yazan ERTAN TOMAÇ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.