Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 24°C




















BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ HAZİRAN AYI İLK TOPLANTISI YAPILDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ HAZİRAN AYI İLK TOPLANTISI YAPILDI
8 Haziran 2022 20:05
215
A+
A-

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ HAZİRAN AYI İLK TOPLANTISI YAPILDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi haziran ayı ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu başkanlığında yapıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi haziran ayı toplantıları başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, salonda bulunan Meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğünün üst yöneticileri ve basın mensuplarını selamlayarak Meclis toplantısının açılışını gerçekleştirdi.

ŞAMPİYON SPORCULARI KUTLADI
Toplantıya şampiyon sporcuları tebrik ederek başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şu ifadeleri kullandı, “Uluslararası Boks Birliği (IBA) tarafından İstanbul’da düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda Türkiye, 5 altın, 2 bronz madalya ile takım halinde şampiyon oldu. Bu şampiyon takım içerisinde olan hemşehrilerimiz Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu da bulunuyor. Kendilerini tebrik ediyoruz.”

“2021-2022 Euroleague Şampiyonu Anadolu Efes Basketbol Takımı da üst üste 2. kez şampiyon oldular. Tebrik ediyoruz.”

“Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Vakıfbank Voleybol Takımı, bu alanda 5 şampiyonlukla en çok şampiyon olan takım unvanını kazandı. Vakıfbank’ı tebrik ederiz. Genel Müdürü de hemşehrimiz. Kendisini de tebrik ediyoruz.”

“A Milli Erkek Voleybol Takımı, geçtiğimiz hafta sonunda Hayri Gür Spor Salonu’nda Avrupa Altın Ligi A Grubu üçüncü maçında Portekiz’i 3-0 yendi. Trabzon’umuzda uzunca aradan sonra gerçekleşen önemli bir spor organizasyonuydu. İnşallah bundan sonraki süreçte bu takım önemli organizasyonları şehrimizde yapmak üzere gereken her türlü gayreti göstermeye devam edeceğiz.”

“Büyükşehir Belediyemizin kurumsal anlamda gerçekleştirdiği bir futbol turnuvası vardı. Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ’den 32 takım katıldı. TRABİTAŞ Ofis 1., Zabıta Dairesi Başkanlığı 2., TİSKİ Tesisler Dairesi Başkanlığı 3., TİSKİ İşletmeler Dairesi Başkanlığı da 4. oldu. Çalışma arkadaşlarımızı da tebrik ediyoruz.”

YALINCAK PLAJI HAFTANIN 7 GÜNÜ İLGİ GÖRÜYOR
Yalıncak sahilinde güzel bir şenlik yaptıklarını da belirten Başkan Zorluoğlu, “Yalıncak Plajı büyük ilgi görüyor. Birkaç gün önce de oradaydık. Hafta sonları bilhassa ama hafta içi de uğrak nokta haline geldi. Günlük ortalama 3-4 bin insanın geldiği ve vakit geçirdiği çok güzel bir alana dönüştü” şeklinde konuştu.

ŞEHRİMİZİ HEMŞEHRİLERİMİZLE BULUŞTURDUK
Ankara’da düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri ile ilgili de bilgi veren Başkan Zorluoğlu, “26-29 Mayıs tarihlerinde bütün belediyelerimizle birlikte Ankara’daki Trabzon günlerine katıldık. Şehrimizi hemşehrilerimizle buluşturduk” ifadelerini kullandı.

EVLİLİK OKULU PROJESİ BAŞLATTIK
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin sosyal projelere de ağırlık verdiğini dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Yeni projemiz olan Evlilik Okulu Projesi’nin geçtiğimiz günlerde iş birliği protokolünü imzaladık ve uygulamasına başladık. İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Müftülüğümüzle birlikte gerçekleştireceğiz proje ile her ayın ilk çarşamba günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde evlilik öncesi ve evlilik sırasında yaşanabilecek bazı sorunların çözümüne uzman personelimizin desteğiyle katkı yapmaya çalışıyoruz. İlk seminere 56 kadın ve 31 erkek olmak üzere 87 kişi ilgi gösterdi” dedi.

ÇOK BAŞARILI BİR TATBİKAT OLDU
Geçtiğimiz günlerde Vakfıkebir’de gerçekleştirilen tatbikatla ilgili de değerlendirmede bulunan Başkan Zorluoğlu, “Sayın İçişleri Bakanımızın katılımlarıyla Vakfıkebir’de Türkiye afet müdahale planı (TAMP) kapsamında ‘sel taşkın tehlikesi’ tatbikatı yapıldı. Büyükşehir Belediyemiz de bu tatbikata 70 personel ve 23 araç ile katılım sağladı. Çok başarılı bir tatbikat oldu. Tatbikat, bizzat İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu tarafından yönetildi. Bu manada risk altında bulunan ilimizde inşallah sel ve taşkın anlamın…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.