Dolar 32,5994
Euro 34,7386
Altın 2.496,60
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 25°C




















Tansu Çiller kulisleri sarstı: “Ekonomide dümenin arkasındayım!”

Tansu Çiller kulisleri sarstı: “Ekonomide dümenin arkasındayım!”
3 Haziran 2022 10:44
499
A+
A-

Ahmet Takan, Korkusuz’daki bugünkü yazısında yeniden aktif siyasete dönmeyi düşünen Tansu Çiller ile ilgili gündemi sarsacak iddialarda bulundu.

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, bugünkü yazısında eski Başbakan Tansu Çiller’in yakın çevresi ile yaptığını iddia ettiği sohbetleri paylaştı. “Teyitli bilgi” diyen Takan, Çiller’in Ankara’da ekonomi kurmayları ile yapılan toplantılara katıldığını söylediğini aktardı.

“NEBATİ SIK SIK BENİ ZİYARET EDİYOR”

Ahmet Takan’ın yazısından ilgili bölüm şöyle:

Tekrar, aktif siyaset sahnesine dönmeye pek hevesli olan saray destekçisi Tansu Çiller, yakın çevresi ile sohbetlerinde şöyle diyormuş:

“Ekonomi konusunda dümenin arkasında ben varım. Maliye Bakanı Nureddin Nebati sık sık beni ziyaret ediyor ve fikirlerimi alıyor. Ankara’da ekonomi kurmaylarıyla yapılan toplantılara da katılıyorum.”

“BENİM HALKIMA VERECEKLERİM VAR”

Dahası var!.. Bir ara, Tansu Çiller’in parti kurarak veya mevcut küçük partilerden birinin başına geçerek aktif siyasete soyunacağı konuşuluyordu. Hanımefendi, hevesinde hâlâ ısrarcıymış. Diyormuş ki; “Parti kurma fikrinde ısrarlıyım. Benim halkıma vereceklerim var.”

Kulis bilgisinin teyitli olduğunun altını kırmızı ile çizdikten sonra  takdiri, sulu-kuru-gazlı-elektrikli ve bunlar gibi dünya üzerinde var olan her şeyden zamkolik hale gelen sayın ahalimize bırakıyorum!..”Haber Kaynağı Karadenız Gazetesı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.