Dolar 32,5948
Euro 34,7845
Altın 2.497,31
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 24°C




















Trabzon Yol İş Sendikası Ortaokulu, Şampiyonadan madalya ile döndü

Trabzon Yol İş Sendikası Ortaokulu, Şampiyonadan madalya ile döndü
29 Mayıs 2022 19:32
652
A+
A-

Trabzon Yol İş Sendikası Ortaokulu, Şampiyonadan madalya ile döndü

Okul Sporları Futbol Yıldızlar Kız ve Erkek Türkiye Şampiyonası Manisa’da gerçekleştirildi. Şampiyona sonrasında,  dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.Son 3 yılda; 2 Türkiye 2.liği ve birde Türkiye 3.lüğü olan, Trabzon Yol İş Sendikası Ortaokulu şampiyonada ikinci olarak, Trabzon’a madalya ile döndü.

Haber: Nurgül Yılmaz

Gençlik ve Spor Bakanlığıtarafından  düzenlenen 2021-2022 Okul Sporları Yıldızlar Kız ve Erkek Futbol Türkiye şampiyonası maçları, 23-26 Mayıs tarihleri arasında Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde; KKTC ve 13 ilin katılımıyla, Manisa  8 Eylül ve Tevfik Lav Stadı’nda oynanan final maçlarıyla tamamlandı.Müsabakalar ilk gününden son gününe kadar,  birbirinden heyecanlı ve nefes kesen maçlara sahne oldu. Takımlar, Türkiye şampiyonu olabilmek için kıyasıya mücadele verdi.

Şampiyonada 288 sporcu mücadele etti

Manisa’da oynanan müsabakalara;kızlarda Bursa, Denizli, İstanbul, Kahramanmaraş, Mersin, Ordu, Van ve Zonguldak, erkeklerde ise Trabzon, Antalya, İstanbul, KKTC, Kocaelive  Samsun illerinden sporcular katıldı. Şampiyonada 144 kız ve 144 erkek olmak üzere, 288 sporcu mücadele etti. Müsabakaların il günkü açılışına Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Buldu, Okul Sporları Şube Müdürü Fatih Umut Altınışık, sporcular ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

Kızlar Müsabakasının Türkiye  şampiyonuBursa Salih Şeremet Ortaokulu

Manisa 8 Eylül Stadı’nda oynanan Yıldız Kızlar müsabakaları sonucunda; Türkiye şampiyonu Bursa Salih Şeremet Ortaokulu olurken, ikinci Zonguldak Atatürk Ortaokulu, üçüncü Ordu Başöğretmen Ortaokulu, dördüncü İstanbul Mimar Sinan Ortaokulu oldu.

Erkekler müsabakasının Türkiye Şampiyonu Kocaeli 28 Haziran Ortaokulu

Manisa Tevfik Lav Stadı’nda oynanan erkekler müsabakalarında ise Türkiye Şampiyonu Kocaeli 28 Haziran Ortaokulu olurken, ikinci Trabzon Yol-iş Sendikası Ortaokulu, üçüncü İstanbul Halil Türkkan Ortaokulu, dördüncü İstanbul Ayhan Şahenk Ortaokulu oldu.

Hüseyin Keleş: evlatlarımızla gurur duyuyorum

22-26 Mayıs Tarihleri arasında gerçekleşen şampiyonada güçlü rakiplerini eleyerek finalle çıkan Trabzon Yol İş Sendikası Ortaokulu, Okul Müdürü Hüseyin Keleş Yıldız Futbol takımı öğretmen ve öğrencilerini kutlayarak, “Bizler burada müthiş bir başarıya imza attık. Evlatlarımızla gurur duyuyorum. Kupayı almayı çok istiyorduk, ama olmadı. İkincilik Trabzon şehrimize öğrencilerimize, onların değerli velilerine ve kıymetli öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olsun” görüşlerine yer verdi.

Kaymakam Cemal Hüsnü Çaykara: bu çocuklar pes edecek gibi görünmüyor

Yol İş Sendikası Ortaokulu öğrencilerini makamında ağırlayan  Manisa Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, başarılarından dolayı Trabzon kafilesini tebrik etti. Kendisi de Trabzonlu olan Manisa Şehzadeler  Kaymakamı  Cemal Hüsnü Çaykara, “Memleketimin başarılı sporcularını görev yaptığım şehirde ağırlamaktan çok mutluluk ve onur duydum. Başarılı sporcu ve okul idarecilerini, antrenörlerini tanımaktan çok mutlu oldum. İnşallah seneye şampiyonluk kupası da gelir. Bu çocuklar pes edecek gibi görünmüyor” diyerek öğrencileri kutladı.

 

Spor İl Müdüründen fairplay vurgusu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.