Dolar 32,3745
Euro 35,0121
Altın 2.324,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 21°C




















Trabzonspor’da Bruno Peres’in yerine Yunan sağ bek: Athanasios Androutsos

Trabzonspor’da Bruno Peres’in yerine Yunan sağ bek: Athanasios Androutsos
23 Mayıs 2022 16:43
406
A+
A-

Ara transfer döneminde de gündeme gelen transfer iddiası yeniden ortaya atıldı. Trabzonspor’un Olympiacos’un sağ beki Athanasios Androutsos için transfer girişiminde bulunduğu iddia edildi.

YurtHaber61 Spor Müdürü Spor Yazarı Alper Dural

Trabzonspor sezonun en iyi bekleri arasında gösterilen Bruno Peres’le sakatlığı yüzünden yollarını ayırmaya hazırlanıyor… en azından İtalyanlar bu fikri taşıyor.

Caiciomercato’nun haberine göre 24 yaşındaki sağ bek Athanasios Androutsos, sezon sonunda takımı Olympiacos’tan ayrılabilir. Ara transfer döneminde Elche ve Perugia’dan aldığı teklifleri reddeden Athanasios ile İtalyan ekibi Monza ve Süper Lig’in lideri Trabzonspor’un ilgilendiği belirtiliyor.

ÜLKE DIŞINA ÇIKMAK İSTİYOR

24 yaşındaki sağ bek Athanasios Androutsos’ın ülke dışına çıkmak istediği ve Avrupa’nın büyük takımlarının hayalini kurduğu uzun zamandır biliniyordu. Yunan basını ara transfer döneminde de gitmek isteyen oyuncunun beklediği düzeyde teklif alamadığını iddia etmişti.

Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olması Androutsos’un aklını çeldiği ve gelmeye sıcak baktığı da haberde yer aldı.

BAKASETAS VE SİOPİS FAKTÖRÜ

Vatandaşları Anastasios Bakasetas ve Manolis Siopis’in Trabzonspor’da kariyer patlaması yapması ve çok mutlu olması Androutsos’un bu transfere sıcak bakmasındaki en büyük etkenlerin başında yer aldığı da gelen haberler arasında.

FUTBOLCUNUN KARİYERİ

24 yaşındaki Yunan futbolcu, Yunanistan dışında forma terletmedi. Kariyerine Olympiakos’un altyapısında başlayan futbolcu sonrasında takımın A seviyesine yükseldi. Ardından ise Yunan ekibi Atromitos’a kiralık olarak gitti. Atromitos’dan 2020’nin yaz transfer döneminde geri dönen futbolcu, şimdilerde Olympiakos formasını giyiyor. Androutsos ayrıca Yunanistan Milli Takımı’nın güncel futbolcusudur.

Olympiacos ile Haziran 2023’e kadar sözleşmesi olan Athanasios’un Yunan ekibi ile bağlarının koptuğu ve sezon sonunda takımdan ayrılacağı gündemde yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.