Dolar 32,6286
Euro 34,7879
Altın 2.511,81
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C




















Abdullah Avcı, canlı yayında açıklamalarda bulundu

Abdullah Avcı, canlı yayında açıklamalarda bulundu
23 Mayıs 2022 21:33
289
A+
A-

Şampiyona Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı, bugün yayıncı kuruluş Beinsport’ta canlı yayına çıktı…

Şampiyona Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı, bugün yayıncı kuruluş Beinsport’ta canlı yayına çıktı…

AVCI’NIN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI ŞU ŞEKLİDE: 

Trabzonspor’dan teklif aldığımda takımın güçlü-güçsüz yanlarını analiz ettik. Trabzonspor’a dördüncü görüşmenin ardından transferim gerçekleşti. Birçok yerden teklif yaptı. Bodrum’da suyun kenarındaydım, teklif oradan beni aldı. Trabzonspor’un her zaman bir ağırlığı vardır, tablo ne olursa olsun. Bir analiz çalışması yaptık.

Özellikle Ertuğrul Doğan’a teşekkür ederim. Trabzonluluğunu, samimiyetini ve neler yapabileceğini ve benim arkamda durarak bana bu kapıyı açtı.”Durum tespiti yaptık. Öncelik takım savunmasını yerleştirmek. Ayakta kalmak, adım adım oyunu geliştirmek.

Oyuncular buna iyi cevap verdi. İletişimle ilgili olanlara yoğun şekilde çalışmaya başladık.
Şimdi ani kararlar almaya başladım.
Hemen yollarımı ayırdığım oyuncular oldu.

ÜNAL KARAMAN, TELEFON İLE ARADI

Bir oyuncum bana şunu söyledi. Ben sağ bekim, senin ne yapmak istediğini anladım.

Bu güzel bir detay. Ünal Karaman’ın bu başlangıçta var, Hüseyin Çimşir de var. Bir teşekkür etmek istiyorum. Ünal Karaman, şampiyona olduğumun ertesi günü aramıştır.

Bu özgüven ve tekrar ayağı kalkış.

Sahadaki oyun organizasyonuna kendim ve ekibimle çok güveniyoruz. Değişik oyunları oynatabiliyoruz. Ligi iyi tanıyoruz, bir takım gerçeklerini biiyoruz.

Bazen bunları uygularsın karşılığını alamazsın. İyi oyuncu grubuyla iyi organizasyonlar yapabiliyorsan mesafe kat ediyorsun.
Geçen sene 3, bu sene 3 mağlubiyet. 70 maçta sallanmadık. Oyunun içinde, dengeli kaldık.  Çok dibe vurduğumuz oyun olmadı.

KAYSERİSPOR MAÇI..

Devre arasında şampiyon olduk, Mart ayında şampiyonluk bitti gibi algı var. Nisan’da olduk. bu kolay bir şeyde değildir. Mesafeyi koruyarak devam etmek ki tribünde buna yardımcı oldu.

Sezona başlarken, takımların kamp yeri belli değildir. Bazen antrenör, teknik adam, transferleri belli değildi. Biz gecen sezon yarışırken bir çok organizasyonu yaptık. Kamp yeri, oynanacak hazırlık maçları, alınacak oyuncular beliydi.

ROMA MAÇLARI ÖZGÜVEN SAĞLADI

Sezon Malatya maçıyla başladı. Molde, Roma maçları var. Molde’de tur atladık ki onlar erken açıyor, 20 maç oynamış, oyun organizasyonu var. Roma maçları bizim için çok iyi test maçlarıydı. Roma maçlarını bu şekilde oynamamız lige özgüvenli girmemizi sağladı.

ŞAMPİYONLUĞU NEREDE HİSSETTİ

Fenerbahçe maçı.. 9. hafta Fenerbahçe’yi yeniyoruz lider oluyoruz. Trabzon’da geri düştüğünde tepki vardır, ama sağ olsunlar bize destek oldular…
O gün lider olduk, 38. hafta 30 haftadır Trabzonspor lider. Puan farkıyla..
Beşiktaş maçı. Dengede giden maçtı 95’de gol geldi..
Esas nerede hissettin diyeceksen. Burada Kasımpaşa, Konya maçı var. Ama şunu hissettirdi bana TT Arena’da Edin Visca’nın 90. dakikada ki 1 – 0 85’e kadar.. Oyunda kalıp 85, 90’da attığında hikayeler başlıyor. Ben dedim ki, bugün.. O gün bana bunu Galatasaray maçıyla hissettirdi…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.