Dolar 32,4809
Euro 34,9665
Altın 2.435,21
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 23°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 18°C




















Aliye Aşırbaylı Anaokulu’nda Muhteşem Anneler Günü Etkinliği

Yazar & Köşe Yazarı & Eğitmen
18 Mayıs 2022 08:33
1.936
A+
A-

Trabzon Ortahisar’a bağlı Aliye Aşırbaylı Anaokulu’nda muhteşem bir Anneler Günü Etkinliği gerçekleştirildi.

Pandemi dönemi yasaklarının kaldırılmasının ardından; okul müdürü Sn. Evren Şanlı öncülüğünde,müdür yardımcısı Sn. Savaş Köroğlu, okul öğretmenleri ve diğer tüm personellerin desteğiyle annelere, unutamayacakları sürprizlerle dolu Anneler Günü Etkinliği hazırlandı.

Bu etkinlikte anneler aylar sonra ilk defa bir araya geldi. Çocuklarının onlar için sergilediği oyunları izlediler, sürpriz hediyelerini aldılar ve ardından pastalarını kestiler.

Duygu yoğunluğunun fazlasıyla yaşandığı etkinlikte, annelerin ve çocukların onlarla göz göze gelerek sundukları oyunlarında ki mutlulukları paha biçilemezdi.

Anneler Günü için hazırlanan bu etkinlikte emeği geçen okul müdürü Sn.Evren Şanlı’ya, okul müdür yardımcısı Sn. Savaş Köroğlu’na, tüm okul öğretmenlerine, tüm personele ve kızımın da öğretmeni olan Esra Durmuş’a ayrı ayrı çok teşekkür ederiz…

Ayfer M.BULUT,18.05.2022

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.