Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 23°C




















Trabzonspor’da Denswil şok olduğu anları anlattı

Trabzonspor’da Denswil şok olduğu anları anlattı
3 Mayıs 2022 17:20
473
A+
A-

Türkiye’ye ve Trabzon’a olan sevgisiyle göz dolduran bordo mavililerin savunmacı kutlamalarda yaşadıklarını anlattı.

Trabzonspor’un beğenilen oyuncusu Stefano Denswil, şampiyonluk kutlamalarının perde arkasını ülkesinin haber merkezi NOS’tan Sam Porskamp’a anlattı.

Şampiyonluk kutlamalarını “Tam bir çılgınlık” olarak değerlendirekn Stefano Denswil şu ifadelere yer verdi:

‘TARAFTARLAR YARIM DAKİKA ÖNCE SAHAYA ATLADI’

“Taraftarlar bitiş düdüğünden yaklaşık yarım dakika önce sahaya atladı. Ne olduğunu anlamadım. Neyse ki hakem ve rakip takım soyunma odasına gitmedi. Saha boşaldıktan sonra karşılaşma kaldığı yerden devam etti. O anda sakatlığınızı, yorgunluğunuzu, stresinizi unutuyorsunuz. ”

‘BİR TARAFTAR ŞORTUMU ALMAK İSTEDİ’

”Bir taraftar üzerimdeki formayı çekip aldı. Bir taraftar şortumu almak istedi. Hatta bir tanesiyle neredeyse kavga ediyordum. Ancak 38 yıldır kurdukları hayalin gerçekleşmiş olması nedeniyle yaptıklarını anlayabiliyorum. Ancak durumun kontrolden çıktığı zamanlar da oldu”

‘KULÜP MEYDANA GİTMEMEMİZİ SÖYLEDİ’

“Bazı taraftarlar kalp krizi geçirdi. Bu eğlenceye gölge düşüren bir durumdu. Umarım onların sağlık durumu iyidir. Daha sonrasında şehir meydanında dev bir eğlence düzenlendi. Kulüp bizi oraya gitmememiz mevzusunda uyardı. Taraftarların aşırı sevgi gösterisinde bulunabilecekleri belirtildi. Gitmememiz söylendi. Ben de evimde küçük bir parti ile şampiyonluğu kutladım. Dünyanın her yerinden kutlama mesajları aldım. Hatta ABD’dan bile… Lahey ve Rotterdam’dan da Trabzon’daki partiye benzer partiler düzenlendiğini gördüm. Bu taraftarların “Bize her yer Trabzon’ söylemini gerçek kılıyor.

‘GİTTİĞİMİZ HER YERDE TRABZONSPOR’DAN NEFRET EDİYORLARDI’

“Gittiğimiz her yerde Trabzonspor’dan nefret ediliyordu. Bu da şampiyonluğu daha anlamlı kılıyor. Bu nefret bizlere motivasyon deposu oldu”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.