Dolar 32,5243
Euro 34,8011
Altın 2.430,22
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 28°C
Az Bulutlu
Trabzon
28°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 18°C




















Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası Galibiyet Açıklamasi!

19 Nisan 2022 23:47
452
Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası Galibiyet Açıklamasi!

Takımı Kutlarım Abdullah Avcı Kutlarım Adana Deplasmanına moralli gideceğiz. Bu Galibiyet Moralleri düzelti. Galibiyet çok ihtiyacımız vardı. Şimdi Sıra Kadirhas stadyumunda 10 mayista Kayserispor elemek olacak.

Kayserispor kutlarım mücadelesinden dolayı bizim hedefimiz ligi çifte kupa ile tamamlamak. Kayserispor tebrik ederim Kayserispor’a teşekkürler Trabzonspor Teşekkürler Abdullah Hocam kutlamak gerek. Hamleleri müthişti  23 Nisan Cumartesi Adana  Demirspor Konuk edeceğiz.  kolay olmayacak ama biz kazanmak İçin sahaya çıkacağiz. Adanademir maçini kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Kazanmaktan başka çaremiz yoktur. Fenerbahçe yaklaşiyor. dibimize kadar geldi. 11 puan fark var aramizda ama bizim 3 puan ihtiyacımız var.

Bu Maçi unutup Adandemirspor maçina iyi hazırlanmaliyiz. Tek hedefimiz Galibiyet olmalı bu maçta moraller yerine geldi. Adanademirspor maçi çok iyi bir maç olacak. Deplasmanda kazanmamız gerekiyor.
4 beraberliğimiz var Şuan ana kadar Adana demir spor Maçinda Galibiyetle döneceğimize İnancım tam inşallah Adana Demirspor Yenip yolumuza devam ederiz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.