Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 26°C




















RAHAT OLUN KEYFİNİ CIKARIN.

RAHAT OLUN KEYFİNİ CIKARIN.
18 Nisan 2022 11:07
1.096
A+
A-

RAHAT OLUN
Trabzonspor’a karşı canını dişine takarak oynadıktan sonra darmadağın olan takımlar kervanına bu hafta da antep eklenmiş. Şimdi böyle söylendiği zaman taraftarı oldukları halde her fırsatta Trabzonspor’u kötüleme alışkanlığı içinde olan bazıları çıkıp, “Oynayacaklar tabi bedava maç mı verecekler” ve “Biz kötüydük, rezildik” biçimindeki ifadelerle serzenişte bulunuyorlar.
Bu çıkışları kısmen doğru olsa bile eksik. Bakın değerli arkadaşlar, ismi statüsü ne olursa olsun ister dost ve kardeş isterse de komşu, her takımın elbette koşmaya, iyi oynamaya, ligdeki konumlarına bakmaksızın mücadeleye asılıp maçları kazanmaya veya puan almaya hakkı vardır. Bu konu tartışılmaz bile. Ancak, Trabzonspor’a karşı oynayacakları maçtan önce kışkırtıcı beyanatlar vermekten tutun maç günü saha içinde gerilimi artırmak için ellerinden geleni ardına koymamaya varan davranışlar içine bulunan bazı takımların, rakiplerimiz karşısında bırakın hırs yapıp gerilimi artıracak hareketler içinde bulunmayı, açık haksızlıklara karşı dahi boyunlarını bükerek başlarına gelenleri kuzu kuzu kabul eden bir görüntü içine girmeleri çok başka bir şey.
Bu sebeple adı veya yöresi ne olursa olsun hiç bir kulübe dost, kardeş yada komşu gibi payeler vermeden her takıma eşit mesafede olunacağı ve önümüzdeki sezonla birlikte kimsenin adına yada ligdeki konumuna bakılmaksızın tüm maçların kazanılması doğrultusunda istisnasız mücadele edileceği hususları açıkça deklare edilmelidir.
Bu bağlamda kimse önümüzdeki haftalar için rizeye, beşiktaşa yada başka bir takıma umut bağlamasın. Yoksa o anlamda uğradıkları hayal kırıklığıyla kalırlar.
Rahat olun. Dışarıda boş hayaller peşinde koşanlar ile içeride sürekli bıdı bıdı edenlere aldırış etmeden gülüp geçin.
Biz kendi işimizi kendimiz görecek ve zaten bitmiş olan bir işin resmi olarak adını kısa bir süre sonra koymuş olacağız.adı konulmamış ama şampiyonuz rahat olun kayfini cıkarın..

Yazan Hasan Sağlam

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.