Dolar 32,5889
Euro 34,8039
Altın 2.421,36
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 26°C
Açık
Trabzon
26°C
Açık
Çar 29°C
Per 24°C
Cum 17°C
Cts 18°C




















Hamsik, profesyonelliği bir kez daha hayran bırakt!

Hamsik, profesyonelliği bir kez daha hayran bırakt!
12 Nisan 2022 22:38
259
A+
A-

Trabzonspor’un Slovak yıldızı Marek Hamsik’in bir özelliği daha ortaya çıktı. Tam bir profesyonel olan Bordo – Mavili yıldız Hamsik, takıma katılmadan önce, takım arkadaşlarının hepsinin adını ezberlemiş. Siopis, kendisiyle ilk konuşurken adıyla hitap etmesini “Şok olmuştum” diye tanımlarken, Bakasetas, “Herkesin adını biliyordu” dedi.

Trabzonspor’un Slovak Yıldızı Marek Hamsik’i bu kez Trabzonsporlu futbolcular anlattı.

Bordo – Mavililerin sezon başında Euro 2020 başlamadan kadrosuna kattığı Marek Hamsik’in, turnuvanın ardından katıldığı bordo – mavililerde bütün futbolcuların ismini bildiği ortaya çıktı. 
Bu durumu ise Trabzonspor’un 2 Yunan yıldızı Siopis ve Bakasetas açıkladı.

BEN HALA HERKESE KARDEŞİM DİYORUM

Siopis, “Hamsik inanılmaz kalitede bir oyuncu. İki ayağını da kulanıyor. Sol bacağıyla, sağ tarafa, sağ bacağıyla da sol tarafa vuruşlar yapabiliyor. 
Hareketleri basit ve stil bir şekilde yapıyor. Ne kadar profesyonel olduğunu beslenme ve antrenman programlarından da anlayabilirsiniz. 
İnsani ilişkileri de çok iyi. Sanki onu memleketten tanıyormuş, 1,5 yıldır arkadaşızmış gibi geliyor. 
Zaten geldiğinde, adımı biliyordu. Şok olmuştum. Baka, Hamsik takıma katıldığında her oyuncunun adını bildiğini söyledi. Bu arada ben hala herkese, “Kardeşim” diyorum. Hiç  bir isim bilmiyorum” dedi.

HERKESİN ADINI BİLİYORDU
Bakasetas ise Hamsik’in turnuvadan önce takıma katıldığını ifade ederek, “Böyle bir oyuncu kadroya katıldığında, size nasıl davranırlarsa davransınlar ilginizi çeker. Bunca yıl neden bu kadar üst seviyede kaldığı açık. Bir noktada dünyanın en iyi 20 oyuncu arasında olmalıydı.
Daha ilk günden adımı biliyordu. Sadece benim değil, herkesin adını biliyordu.
Bizi motive ediyor. 34 yaşında tuttusunu kaybetmedi. Onu orada görüyorum. Antrenmandan önce de sonra da herseyini veriyor. O rol modelO başarıdır. İzlememiz gereken yoldur” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.