Dolar 32,4265
Euro 34,4643
Altın 2.488,00
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 25°C
Açık
Trabzon
25°C
Açık
Çar 26°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Fatih Karagümrük maçı biletleri satışa çıkıyor

Fatih Karagümrük maçı biletleri satışa çıkıyor
11 Nisan 2022 14:59
369
A+
A-

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 33. haftasında 15 Nisan Cuma günü saat 20.30’da oynayacağımız Vavacars Fatih Karagümrük maçı biletleri 11 Nisan Pazartesi günü (bugün) saat 15.00’te satışa sunuluyor.

Bilet fiyatlarımız şu şekilde belirlenmiştir

VIP Platinum: 2.000 TL

VIP Gold: 1.500 TL

VIP Silver: 1.000 TL

Batı: 400 TL

Doğu: 350 TL

Fırtına: 200 TL

Kale Arkası: 150 TL

Passolig gişeleri, Passo uygulaması ve passo.com.tr’den satışa sunulan elektronik biletler Passolig kartları ile satın alınabilecektir. Bilet kalması durumunda son gün TFF logolu kartlarla da bilet satışı gerçekleştirilecektir. Engelli biletleri ise Atatürk Alanı’ndaki Passolig gişelerinden temin edilebilecektir.

Bilet alacak taraftarlarımızın aşağıdaki hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir:

TFF Sağlık Kurulu’nun almış olduğu bu karar neticesinde stadyumlara girişlerde 12 yaş altı kısıtlama kaldırılmış olup 7 yaş ve üzeri tüm taraftarlarımız için Passolig uygulaması geçerli olacaktır.

7 yaş ve altı çocuk taraftarlarımız ebeveynleri ile birlikte stadyumda maç izleyebilecektir.

Bilet transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynıdır.

UEFA’nın güncel uygulamaları göz önünde bulundurularak ve kamu sağlığının korunması amacıyla misafir takım seyirci uygulaması 2021-2022 sezonu boyunca yapılmayacaktır.

Bir taraftar farklı T.C. kimlik numaraları girerek 5 (beş) bilet alma hakkına sahip olacaktır.

E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda başkası adına düzenlenmiş elektronik kart ile müsabakaya giren ve kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılmakta ve bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanmaktadır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için başkasına ait elektronik kart (PassoLig) ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir.

Bilet gişeleri hafta içi ve hafta sonu 09:00-18:00 saatleri arasında, maç günü ise karşılaşmanın ilk yarısının sonuna kadar açık olacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.