Dolar 32,5988
Euro 34,7628
Altın 2.496,63
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 25°C




















Trabzonspor’da Abdullah Avcı’ya Luuk de Jong hediyes

Trabzonspor’da Abdullah Avcı’ya Luuk de Jong hediyes
1 Nisan 2022 13:37
653
A+
A-

Trabzonspor adım adım şampiyonluğa ilerliyor, teknik direktör Abdullah Avcı Başkan Ahmet Ağaoğlu gelecek sezonun ve Şampiyonlar Ligi’nin planlamasını yapıyor. Transferde ince eleyip sık dokuyan ikili takıma hava katacak, Avrupa’da ses getirecek, yerli oyuncuların güvenini artıracak bir yıldız isim transferi konusunda hemfikir. Masaya konan son isim Luuk de Jon

Trabzonspor’da Luuk de Jong transferi masaya yatırıldı. Barcelona’da kiralık olarak forma giyen Hollandalı oyuncuyu sezon sonu satmak isteyen Sevilla, gelen tekliflere geri dönmeye başladı. Xavi Hernández’in gelmesiyle Katalan ekibinde kalma hayali kuran 31 yaşındaki Hollandalı oyuncu bunun mümkün olmadığını öğrenince yeni arayışlara onay verdi. Sevilla da Monchi’nin planlarında yer almayan golcüsüne takım aramaya başladı. Luuk de Jong’ın Avrupa’da bir takım ve Şampiyonlar Ligi’nde oynama şartı da gelince çalışma başladı.

SEVİLLA SATMAK İSTİYOR

Geri dönecek oyuncusunu satmak isteyen Sevilla, Barcelona etiketinin avantajını mutlaka kullanmak istiyor. Yaz Transfer döneminde oyuncusunu 8-10 milyon euro civarında bir paraya satmak isteyen İspanyol kulübü, teklifleri değerlendirmeye başladı.

TRABZONSPOR HAREKETE GEÇİYOR

Şampiyonluğa ilerleyen ve artık mutlu son için gün sayan Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktör Abdullah Avcı, takımı coşturacak, yerli genç oyuncuların güvenini yükseltecek, Şampiyonlar Ligi’nde takımı sırtlayacak tecrübeli ve dünya çapında bir yıldız isim istiyor. Menajerlerin Luuk de Jong teklifine önceleri mesafeli duran ikili şimdi şartların araştırılması talimatını verdi. Satın alma opsiyonlu kiralama teklifiyle Sevilla’nın kapısı çalınma kararı alındı. 

DEVLER LİGİ AVANTAJI

Trabzonspor’un Luuk de Jong transferi için en büyük şansı Şampiyonlar Ligi avantajı… Hollandalı futbolcu, futbol kariyerinin son döneminde kesinlikle Avrupa’da top oynamak ve kesinlikle Devler Ligi’ne katılma hakkı olan bir takıma gitmek istediğini kulübüne iletti. Dolayısıyla Sevilla’nın da oyuncusunu isteyen bu şartlara sahip takım sayısı olarak da çok fazla seçeneğinin olmaması bu transferin olma ihtimalini artırıyor. İspanyol ekibinin istediği rakam için 10 milyon rakamı basında yer aldı. en fazla 8 milyona düşeceği de yazıldı. Ancak oyuncunun istekleri göz önüne alındığında geri adım atmaktan başka çareleri kalmayacak. Monchi’nin gelecek planları arasında yer almayan golcü oyuncuyu mutlaka elden çıkarmak isteyen Sevilla’nın şartlarda esnemekten başka çaresi yok.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ DA İSTEMİŞTİ

Bilindiği gibi devre arasında Luuk de Jong için Türkiye’den Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın adı geçmişti. Trabzonspor’un açık ara şampiyonluk yarışında ilerlemesini durdurmak ve zirveye ortak olmak isteyen iki kulüp te Hollandalı golcü için nabız yoklamıştı. Ancak Barça sezon sonuna kadar oyuncuyu takımda tutma kararı almıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.