Dolar 32,5531
Euro 34,8789
Altın 2.433,96
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 28°C
Az Bulutlu
Trabzon
28°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 18°C




















Akçaabat Belediyesi’nin tüm birimleri kar yağışı sebebiyle ilçe genelinde teyakkuza geçti

Akçaabat Belediyesi’nin tüm birimleri kar yağışı sebebiyle ilçe genelinde teyakkuza geçti
20 Mart 2022 00:16
213
A+
A-

Akçaabat Belediyesi karla mücadele ekipleri, bölgemizi etkisi altına alan soğuk hava ve yer yer kar yağışı nedeniyle ilçe genelinde ve kırsal kesimde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına gerekli tedbirleri aldı.

Ana arterler başta olmak üzere tüm ulaşım yollarını açık tutmaya özen gösteren ekipler, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Akçaabat belediyesi karla mücadele ekiplerinin yüksek kesim veya kırsal mahalle yollarında yaptığı çalışmalarla ulaşımda herhangi bir sorun yaşanmıyor.

YOLLAR TARANIYOR

İlçemiz yüksek kesim veya kırsal mahalle yollarında karla mücadele çalışmaları kapsamında, yollarda kapanma ve buzlanma olmaması için belirlenen noktalarda kar küreme, yol açma ve tuzlama çalışmaları yapıyor.

METEOROLOJİ UYARDI

Önümüzdeki günlerde de sıcaklığın mevsim normallerinin altında seyretmesi nedeniyle bölgemizde soğuk hava etkisini arttıracak. Özellikle yüksek rakımlı yerlerde ve kırsal kesimlerde kar yağışı etkili olacak.

VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLMALARINI İSTİYORUZ

Karla mücadele çalışmaları kapsamında ekiplerin tüm tedbirlerini aldığını ve teyakkuzda olduklarını belirten Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Karla mücadele ekiplerimiz canla başla görevlerinin başında. Kardan dolayı yaşanacak olumsuzlukları halkımızın rahat bir şekilde atlatması için elimizden geleni yapacağız. Personellerimizle hep beraber kar yağışına hazırız. Kar şehrin yaşamını da etkilediği için, biz de belediye olarak tüm hazırlıklarımızı eksiksiz olarak tamamladık. Vatandaşlarımızdan dikkatli ve tedbirli olmalarını toplu ulaşım araçlarını kullanmalarını, gerekmedikçe trafiğe çıkmamalarını ya da mutlaka kar lastiği takmalarını özellikle istiyoruz. Hemşehrilerim bilsinler ki kar yağışı nedeniyle kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Herkesin yardımına koşaca

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.