Dolar 32,5998
Euro 34,8065
Altın 2.490,16
BİST 9.464,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 25°C




















Trabzonspor’da Denswil için karar verildi!

Trabzonspor’da Denswil için karar verildi!
15 Mart 2022 14:27
307
A+
A-

Süper Lig’de şampiyonluğa koşan Trabzonspor’da gelecek sezonun kadro planlaması da yapılmaya başlandı. Bordo-mavili yönetim, sezon başında İtalyan ekibi Bologna’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Stefano Denswil hakkında kararını verdi. İşte detaylar…

Trabzonspor’da sezon başından itibaren sorunsuz şekilde görev verilen 3 farklı mevkide forma giyen Stefano Denswil, son haftalarda görev yaptığı sağ stoper bölgesindeki performansıyla da büyük beğeni topladı.

Sezon başında İtalya’nın Bologna kulübünden kiralık olarak kadroya katılan 28 yaşındaki savunma oyuncusunun kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

MENAJERİ TÜRKİYE’YE DAVET EDİLDİ

Takvim’de yer alan haberde, Teknik direktör Abdullah Avcı çok beğendiği Surinam asıllı Hollandalı futbolcunun takımda kalmasını istiyor. Bunun üzerine yönetim kurulu da oyuncuyla sezon sona ermeden görüşmek için düğmeye bastı.
Oyuncunun menajerinin Türkiye’ye davet edildiği ve Bologna kulübüyle de sözleşmesi sezon sonunda sona erecek oyuncu için yeniden anlaşma zemini oluşturulmaya çalışılacağı ifade edildi. Yıldız oyuncu sezon sonunda serbest kalıyor..

SAVUNMAYA LİDERLİK YAPIYOR!

Avcı’nın ilk 11’de sürekli şans verdiği Denswil, Vitor Hugo’nun yokluğunda savunmada liderlik yapıyor. Tecrübeli oyuncu son haftalarda performansını daha artırdı.
Denswil bu sezon 22 Süper Lig maçında forma giydi. 28 yaşındaki futbolcunun 1 asisti bulunuyor. Denswil 1 kez de kupa maçında görev aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.