Dolar 32,3425
Euro 35,1086
Altın 2.309,83
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 20°C




















Son dakika: Konyaspor’dan Galatasaray’a izin yok! 4 maç sonra galip geldiler…

İSTANBUL SORUMLUSU YURTHABER61 SPOR MUHABİRİ SPOR YAZARİ
5 Mart 2022 21:08
622
A+
A-

Son dakika Galatasaray haberleri: Süper Lig’in 28. haftasında Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Ligde 2 maçtır galip gelen Galatasaray, Konyaspor’u da yenerek 4.5 ay aradan sonra ilk kez 3 maç üst üste kazanmak istiyordu. Konyaspor ise 4 haftalık galibiyet serisini dindirmek için sahaya çıktı. Ev sahibinin üstünlüğü ile geçen maç müthiş mücadeleye sahne oldu. İzleyenlerin bir dakika bile sıkılmadığı karşılaşma 2-0 Konyaspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

Son dakika: Konyaspor’dan Galatasaray’a izin yok! 4 maç sonra galip geldiler…

Galatasaray’da son dakika haberleri gelmeye devam ediyor… Domenec Torrent yönetiminde son 2 maçını kazanan Galatasaray, Barcelona maçı öncesi bu maçı da kazanarak İspanya’ya iddialı bir şekilde gitme planları yapıyordu. Ligde bulunduğu konum nedeniyle taraftarlar tarafından eleştirilen Galatasaray yönetiminin de bu maça ilgisi çok fazlaydı. Ligin 2. sırasında bulunan Konyaspor’u yenip 3 maç üst üste kazanmayı amaçlayan Galatasaray’da tek hedef 3 puandı. Konyaspor’da 4 haftadır galip gelemeyerek taraftarlarını üzmeye başlamıştı. İki takımın da mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı mücadeleyi 2-0 Konyaspor kazandı ve yoluna devam etti.

 

MAÇIN BAŞINDA 1-0 OLDU

FNGcnDSXwAMkMeU

 

Maçtaki ilk pozisyon golle sonuçlandı. Ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Zymer Bytyqi, vakit kaybetmeden ortasını yaptı. Marcao’yu geçen topa net bir kafa vuruşu yapan Ahmed Hassan, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve dakika 8’de Konyaspor 1-0 öne geçti.

 

FARK 2’YE ÇIKTI

FNGcnDIWYAowfkB

 

  • Konyaspor farkı 2’ye çıkardı. Bytyqi’nin sol kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Adil’in kafa vuruşunda Pena’yı geçen top üst direkten oyun alanına döndü. Rahmanovic, kaleye yakın bir mesafeden yaptığı kafa vuruşuyla topu tamamladı ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve sk or 2-0 oldu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.