Dolar 32,3732
Euro 34,9930
Altın 2.325,61
BİST 9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 20°C




















Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Rusya lideri Putin ile görüşecek!

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Rusya lideri Putin ile görüşecek!
5 Mart 2022 14:24
319
A+
A-

Son dakika! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya lideri Vladimir Putin, yarın bir telefon görüşmesi gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu mini zirvede Putin’e, Ukrayna ile müzakerelerin Türkiye’de olabileceğini söyleyecek.

Rusya’nın Ukrayna topraklarını işgal etmesi ile başlayan savaş, 10. gününde de tüm şiddetiyle devam ediyor. İki taraf da ağır kayıplar verirken bir yandan da iki ülkenin heyetleri müzakere masasında orta bir yol bulmaya çalışıyor. Dünya liderleri de sık sık hem Ukrayna lideri Zelenski hem de Rusya lideri Putin’le telefon diplomasisi yürütüyor.

YARIN TELEFONDA GÖRÜŞECEKLER

Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya lideri Vladimir Putin’in yarın bir telefon görüşmesi gerçekleştireceğini açıklandı. Görüşmede Ukrayna’daki son durum ve ateşkes ele alınacak. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ” Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin’e görüşmelerin Türkiye’de olabileceğini söyleyecek.” ifadelerini kullandı.

DÜN DE ZELENSKİ İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün de Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısı ve son gelişmeler ele alındı. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından, “Erdoğan’a desteği için minnettarım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.