Dolar 32,5258
Euro 34,7471
Altın 2.490,46
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C




















Cumhur ittifakını bozmaya çalışan çapulculara sesleniyorum!

Cumhur ittifakını bozmaya çalışan çapulculara sesleniyorum!
1 Mart 2022 12:56
204
A+
A-

A Haber Ajansı’nın Genel Yayın Yönetmeni ve Köşe Yazarı olan Gazeteci Ferhat Aydoğan kaleme aldığı yazısında Cumhur İttifakını bozmaya çalışanlara “Çapulcu” dedi ve sözlerine şöyle devam etti ;

Son dönemde medya kuruluşlarında ve özellikle sosyal medya üzerinde bir grup başı bozuk kendisini karar verici mekanizmaların başında görüyor..!

Eskiden MHP’ye veya Ak Parti’ye oy vermiş şimdi ise kırgın veya üzgün VATANDAŞ’ı hainler ile aynı çuvala koymaya çalışıyor hadsizce…

SİZLERE SESLENİYORUM Haddi aşmayın!

Özellikle böyle bir grubun var olduğundan hepimiz bilgi sahibiyiz, sanmayın ki devlet töresinde ve geleneğin de bu başı bozuklar her zaman konuşacak, sesleri kesilmeyecek, her yerde ahkam kesecek, kendisini bir halt sanacak, tehdit edecek, racon kesecek, burada raconu kesecek kişiler belli!

Özellikle bu sosyal medyadan başlayan akım ki günümüzde mahalle aralarına kadar girmiş, il binalarının en üst tepesine kadar yükselmiş, herkes haddini aşan cümleler kurarak vatandaşı dahi ret eder olmuş!

SİZLER SİYASETÇİ DEĞİLSİNİZ!

Siyasi arenada bazen sert söylemler olabilir, bunlar siyasettir, bugün sert dil kullanan kişiler zamanı gelince aynı masaya oturabilir, il binaları başta olmak üzere seçmene kaba dil kullanmak onu üzmek, ona af edersiniz haddini aşarak vatan hani demek kimsenin haddi değildir, Türkün töresi ve üslubu asla bu olamaz.

Görüyoruz ki bu çapulcular kendilerini ya lider tayin etmişler yada daha önce dediğimiz gibi kraldan çok kralcı olmuş..

Unutulmasın ki Türkiye Cumhuriyet içerisinde veya diğer ülkelerde yaşayan her vatandaşımız istediği partiye oy verebilir, onun partisine , dinine, mezhebine bakmadan onu korumakla görevli olan Büyük Türkiye Cumhuriyeti devletimiz, hainlerin kim olduğunu çok iyi bilmektedir.

Herkes kendisine Çekidüzen vermeli bu kıymetsiz sözlerden derhal uzaklaşmalıdır.

Bir çok bölgeye bakıldığın ‘da Cumhur ittifakına zarar veren kişilerin sert dilleri, İkna değil kaos cümleleri kurmaları partiye ve devletimize zarar vermenin ‘de ötesine geçmiş ve zarara yol açtığını biliyorum, biliniyor!

DEVLETİMİZ BÜYÜKTÜR

Cumhur ittifakı her seçmenin oyuna talip olduğu gibi her kesimden oy almış büyük bir ittifaktır. Herkes haddini bilsin. Atasını tanımayan it peşinde gezer!

Devletimiz dün olduğu gibi yarında bu başı bozuklara en ağır cezayı keseceğini çok iyi biliyoruz. ,

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.