Dolar 32,5417
Euro 35,0071
Altın 2.428,75
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 23°C
Az Bulutlu
Trabzon
23°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 17°C




















Rusya: Kayıplarımız, Ukrayna ordusundan daha az

27 Şubat 2022 22:28
382
A+
A-

Rusya Savunma Bakanlığı, “Kayıplarımız, Ukrayna ordusu ve milliyetçilerin kayıplarından çok daha az.” açıklamasında bulundu

 

Rusya Savunma Bakanlığı, ordularının Ukrayna’da kayıplar verdiğini ancak sayının, Ukrayna tarafından açıklananın altında olduğunu duyurdu.

Bakanlık Sözcüsü İgor Konaşenkov, gazetecilere, Rusya’nın Ukrayna’daki saldırılarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Rus ordusunun kayıplar verdiğine işaret eden Konaşenkov, “Maalesef, yoldaşlarımızdan bazıları öldürüldü veya yaralandı. Ancak kayıplarımız, Ukrayna ordusu ve milliyetçilerin kayıplarından çok daha az.” dedi.

Bugüne kadar Ukrayna’ya ait 1067 askeri altyapı tesisinin imha edildiğini belirten Konaşenkov, “Bunların arasında 27 komuta merkezi, 56 radar istasyonu, 38 hava savunma füze sistemi de bulunmaktadır.” diye konuştu.

Rusya: Kayıplarımız, Ukrayna ordusundan daha az

 

Konaşenkov, bazı Rus askerlerinin de esir düştüğünü kaydederken, Ukrayna’nın söz konusu esirlere kötü muamelede bulunduklarını bildiklerini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.