Dolar 32,5649
Euro 34,9847
Altın 2.420,19
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 23°C
Az Bulutlu
Trabzon
23°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 17°C




















Abdullah Avcı açıkladı! Transferine izin vermedi…

Abdullah Avcı açıkladı! Transferine izin vermedi…
27 Şubat 2022 14:15
287
A+
A-

Trabzonspor kendi sahasında konuk ettiği Kayserispor’u 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada 3-2 mağlup etti.

Süper lig lideri Trabzonspor kendi sahasında 2-0 geriye düştüğü karşılaşmadan Visca, Djaniny ve Nwakaeme’nin golleriyle 3-2 mağlup etti.

Muhteşem bir geri dönüşe imza atan Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı maç sonu basın toplantısında yaptığı açıklamalarda takımın yıldızına dikkat çekti.

Kayserispor maçına ikinci devre dahil olan ve oyuna direkt etki eden Djaniny’in transferine izin vermediğini belirten Avcı, ‘’Çok özel oyuncularımız var. Djaniny benim geçen sene geldiğimde Alanyaspor maçında ilk sahada gördüğüm bir oyuncuydu. Ben çok özel oyuncularla çalıştım dünya çapında. Djaniny özellikleri çok olan oyunun içerisinde olan ve bunu performansına yansıtan bir oyuncu. Sezon başında da transfer teklifleri vardı, bunun gerçekleşmeyeceğini kendisine söyledim. ‘6 ay çalıştık senden vazgeçemem’ dedim. O da buna cevap veriyor. Bugün oyuna girerek farkını gösterdi. Çok karakterli bir oyuncu.’’ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.