Dolar 32,5642
Euro 34,7387
Altın 2.492,67
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C




















Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür, taraftar sorularını yanıtladı!

Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür, taraftar sorularını yanıtladı!
23 Şubat 2022 15:38
235
A+
A-

Trabzonspor’un yıldız ismi Abdülkadir Ömür, bordo – mavili taraftarların sorularını yanıtladı!

Trabzonspor’un yıldız ismi Abdülkadir Ömür, bordo – mavili taraftarların sorularını yanıtladı.

İŞTE ABDÜLKADİR’İN SORULARA VERDİĞİ YANITLAR:

SAKATLIK SONRASI PSİKOLOJİK OLARAK NASIL GERİ DÖNDÜ?
İki tane çok ağır sakatlık atlattım. Biri 6 ay biri 3 ay olmak üzere. Hiç bir zaman pes etmedim. Her şerden bir hayır olduğuna inandım ve Trabzonspor formasıyla bir gün şampiyonluk yaşayacağımın hayalini her zaman kurdum. Alt yapısında forma giydikten sonra 15 yaşında bu kapıdan içeri girdim profesyonel olarak. Tek bir hayal beni güçlü tuttu. Tek amacımız, Trabzonspor formasıyla şampiyonluk görmekti. Bunun hayali ile çalıştık.

TRABZONPOR FORMASI GİYMEK NELER HİSSETTİRİYOR?
Trabzonspor forması giymek, Trabzon’da oynayan, hatta profesyonel olarak oynamasa da mahallede oynayan, plastik topla oynayan herkesin hayalidir. bu da bize genç yaşta nasip oldu. Her formayı geldiğimizde sahaya çıktığımızda tüylerimiz diken diken oluyor. Bu hayali gerçekleştirdiğimiz için ne kadar keyif aldığımızı bilerek oynuyoruz. Trabzonspor forması ağırdır, hedefleri, hayalleri yüksek formadır. Bu yüzden bu formayı giyebildiğimiz için gurur ve mutluluk duyuyoruz.

HAYATINDA DEĞİŞTİRMEK İSTEDİĞİ AN!
En üzüldüğüm maç olarak gitmek istedim. Trabzonspor formasıyla deplasmanda Fenerbahçe maçı… Çok iyi oynadığımız 1 – 0 maçı vardı. Benim asist yaptığım ve Yusuf ağabeyin gol attığı bir maç. O maçta gerçekten çok üzülmüştük. yusuf ağabey ve ben ağlamıştık hatta. Son saniyede gol yemiştik, santrası bile olmamıştı. O anı değiştirmek ve kazanmak isterdim gerçekten.

BİLMEDİĞİMİZ GİZLİ BİR YETENEĞİ VAR MI?
Gizli bir yeteceğim yok. Genel olarak futbolda yeteneklerimi sergilemeye çalışıyorum. Ailem küçüklükten beri futbolda yetenekli olduğum söylüyorlardı.

HAYALERİNE ULAŞTI MI?
Hayallerime yavaş yavaş ulaşıyorum. Her zaman Trabzonspor formasıyla röportaj verdiğim üzere ilk hayalim Trabzonspor’da forma giymekte. İkinci hayalim Trabzonspor’da şampiyonluk yaşamaktı. Bunu da bazı kulvarlarda yaşadık. Son bir kupa kadı. Süper Lig Kupası. Onu da alıp hedefim Trabzonspor’u Avrupa’da temsil etmek. Burada ki hayallerimi tamamladıktan sonra Avrupa’da Trabzonspor ve Türkiye’yi temsil etmek istiyorum.

FUTBOLCU OLMASAYDI HANGİ MESLEĞİ YAPMAK İSTERDİ?
Futbolcu olmasaydım Beden Eğitim öğretmeni olmak isterdim. Spor üstüne her hangi bir dal düşünemiyorum. 6 – 7 yaşından beri sporun içinde olduğum için BESYÖ okuyup beden eğitimi öğretmeni olmak isterdim.

ASIL MEVKİSİ NERESİ?
Alt yapıda ben orta saha oynuyordum. 6 – 8 numara oynuyordum. Ama A takıma çıktığımda o dönemin teknik hocası beni sol ve sağ açık oynatmaya başladı. Bundan dolayı kanatta kaldım ama asıl mevkim orta saha diyebilirim…

SOSYAL MEDYA HESAPLARINI ŞAMPİYON OLURSAK AÇACAK MI?
Benim de hedefim yaklaşık 2 yıldır sosyal medya hesabımı kullanmıyorum. Tabiki şampiyona olabilirdik Allah izniyle hedefim şampiyona olduktan sonra o kutlamaları paylaşmak. Sırf sadece o kutlamaları anı olarak paylaşabilmek için sosyal medya hesabımı açmak istiyorum.

AHMET ÇALIK’IN FORMASINI ÇIKARMALARI…
O maç bizim için duygusal maçtı. Tüm Türkiye’de Ahmet ağabeyi anıyordu. Beklenmedik bir ölümdü. Herkesi derinden etkiledi. Gerçekten herkes tarafından sevilen takdir edilen bir insandı. Benim de onunla ayrı muhabbetim vardı. Derinden üzmüştü bizi. Onu yad etmek için o formayı çıkardık. Bu da sadece bireysel değil takım halinde vermiş olan karardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.