Dolar 32,5295
Euro 34,8958
Altın 2.437,36
BİST 9.749,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 24°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
24°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 17°C
Pts 17°C




















Süper lig ekibi Sörloth bombasını patlatıyor!

Süper lig ekibi Sörloth bombasını patlatıyor!
13 Şubat 2022 14:00
535
A+
A-

Batshuayi’den istediği verimi alamayan Beşiktaş’ta gözler santrfor transferine çevrildi.

Süper Lig’deki şampiyonluk yarışında geride kalan, Ziraat Türkiye Kupası’nı ise müzesine götürmek isteyen Beşiktaş ‘ta transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Aaron Boupendza ile prensip anlaşmasına varan, kulübü Al Arabi ile de anlaşan Beşiktaş’ın gelecek sezonki transfer hedefi Süper Ligi tanıyan ve başarılı olmuş yabancı oyuncularla anlaşmak.

Golcü transferi için arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılarda sürpriz bir isim gündeme geldi.

Beşiktaş, Trabzonspor ‘un eski golcüsü Aleksander Sörloth için devreye girdi.

Kiralık olarak gittiği Real Sociedad’da toplam 26 resmi maça çıkan ve bu periyotta 5 gol atıp, 1 de asist yapabilen Norveçli oyuncu için bonservisini elinde bulunduran Leipzig ile temas kuruldu, ayrıca menajeri ile bir ön görüşme yapıldı.

Leipzig 20 milyon euro ödediği Sörloth’un satışına sıcak bakıyor.

Beşiktaş yönetimi, Sörloth’u satın alma opsiyonlu kiralamayı planlıyor. Yapılan ilk görüşmede Alman ekibi kiralamaya sıcak bakmazken, siyah-beyazlılar satın alma opsiyonuyla bu işi sonuçlandırmayı hedefliyor.

Onay alması gerekiyor

Sörloth’un menajeri Almanya’dan sonra İspanya’da da başarılı olamayan oyuncusu için Türkiye’nin en doğru ülke doğru görüşünde. Ancak Beşiktaş, vakit kaybetmemek için önce Trabzonspor’un olurunu almak zorunda. Çünkü Norveçli oyuncunun Türkiye’ye satışında öncelik bordo-mavililerde. Yani Beşiktaş, Trabzonspor Sörloth’u istememesi durumunda Norveçli oyuncuyu renklerine katabiliyor.

Profesyonel kulüp kariyerindeki en fazla golü (33) Trabzonspor formasıyla kaydeden Sörloth; Midtjylland’ta 15, Bodo Glimt’te ise 14 kez rakip fileleri havalandırdı.

Büyük umutlarla gittiği Leipzig’de sadece 6 gol atan Norveçli yıldız, şu anda kiralık olarak oynadığı RealSociedad’da ise 5 gol bulabildi. (Fanatik)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.