Dolar 32,3854
Euro 35,0481
Altın 2.326,29
BİST 9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 20°C




















SİYASET UZUN SOLUKLU BİR HİZMETTİR. AMA?

Köşe Yazarı , 2019 seçimlerinde Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı, Sivil Toplum Lideri, Siyasetçi ,İşletmeci, Satış Pazarlama uzmanı, Yaklaşık 50 farklı alanda eğitim ve sertifika sahibi,Eğitimci, Danışman, Genel Müdür, CEO
5 Şubat 2022 23:37
347
A+
A-

Girdiğim ortamlarda insanlar bana sürekli bu soruyu soruyor;” Ayhan bey,siyasette ve Kocaeli ‘de niye bir görev almadınız? ”

Aslında oldukça deneyimli ve bir çok alanda uzmanlık eğitimim var. Bu anlamda daha önce hem Belediye Başkanlığı sürecinde, hem de görev konusunda Kandıra, Kocaeli ve Ankara’daki yüksek mevkilerde ki yetkili kişilerle bir kaç defa temaslarım oldu.

İlk baştan beri hep şunu ifade ettim; “Beni Türkiye Cumhuriyeti Devleti okuttu.Ben de Türkiye Cumhuriyeti Devleti ‘ne hizmet edeyim. Hiç bir menfaat ve makam mevkii beklemeden, önce Hak Teala, sonra da halka hizmet edelim dedik ”

Lakin bir türlü nasip kısmet olmadı.Yüce Allah’ım, beni siyasette mi istemedi, yoksa AK PARTİ ‘de mi görev almamı mı istemedi onu bilemiyorum.Bildiğim tek şey siyasi iradenin beni kabullenmek istemeyişi ve beni siyasetin dışında bırakmak istemeleri. Ya da Ayhan Yalçın ‘ın varlığından rahatsız olmaları.Artık bunu bilemiyorum.

İşte bu yüzden siyasetten uzak duruyorum. Artık siyaset yapmiyorum. Ve tamamen köşeme çekildim.Çünkü Ayhan Yalçın olarak siyasette yapacak hiçbir şeyim yok. Yalnızca vatandaş olarak oyumuzu kullanacağız.

Bundan sonra herkes kendi görevini yapacak; Siyasetçi siyasetini yapacak, bizler de vatandaşlık görevimizi yerine getireceğiz .İşte bütün mesele bu…

Ayhan Yalçın

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.