Dolar 32,3592
Euro 34,9986
Altın 2.324,57
BİST 9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 20°C




















Trabzonspor’da 2 oyuncu topun ağzında! İbre dönebilir.

Trabzonspor’da 2 oyuncu topun ağzında! İbre dönebilir.
17 Ocak 2022 22:39
383
A+
A-

Trabzonspor’da kısa süre içerisinde ayrılıklar bekleniyor.

koyduğu 14 yabancı sınırlaması Trabzonspor’un başını ağrıtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Başkan Ağaoğlu’nun da Edgar’a yönelik yaptığı açıklamada “Askıya almak istedik ancak TFF izin vermedi” şeklindeki demeci sonrası takımdan ayrılması beklenen diğer yabancı oyunculara gözler çevrildi.

Mevcut oyuncularından Kouassi’nin henüz lisans işlemlerine başlayamayan Trabzonspor, bu oyuncusunu kayıt ettirebilmek için bir yabancı oyuncusuyla vedalaşmak zorunda.

GERVİNHO MALİYETLİ

Sakatlanan ve sezonu kapatan Gervinho’dan adım bekleyen Trabzonspor ilk etapta bu isimle fesih yoluna gitmek istiyor. Trabzonspor’dan yılda 1,5 milyon Euro kazanan ve 2 yıl sözleşmesi bulunan yıldız oyuncu ile orta bir yol bulmak isteyen Bordo Mavililerin oyuncuya makul bir teklifle gideceği gelen bilgiler arasında..

DİĞER ADAY TRONDSEN

Büyük umutlarla Trabzonspor’a transfer olan ancak bir türlü sakatlıklardan yakasını kurtaramayan Trondsen ise 2. Aday olarak öne çıkıyor. Trabzonspor bilindiği üzere Trondsen’in ağırlıklı olarak oynadığı mevki olan sol beke Puchacz ve Yusuf Erdoğan’ı katmıştı. Bordo Mavililerin oyuncuya gelecek teklifleri değerlendiremeye alacağı gelen bilgiler arasında.

Bordo Mavililerin kısa süre içerisinde iki oyuncuyla işlemlerini sonuçlandırması bekleniyor.

AYRILIKLAR OLURSA STOPERDE İBRE YABANCIYA DÖNEBİLİR

2 oyuncudan da olumlu yanıt alınması halinde Trabzonspor hem Kouassi’yi kadroya yazabilecek hem de yabancı stoper transferi yapabilmesi için imkan doğacak.  Bilindiği üzere Trabzonspor’un görüştüğü yerli stoperler Trabzonspor’a olumsuz geri dönüşler yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.