Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 24°C




















BÜYÜKŞEHİR KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR
17 Ocak 2022 16:48
173
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, önceki gün etkisini gösteren kar yağışının ardından yol açma ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Trabzon’da önceki gün başlayan kar yağışının ardından Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ile TİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ederek, ana artelerlerle hastane yollarını açık tuttu.

7/24 GÖREV YAPIYORLAR

Ortahisar ve ilçe merkezlerinde herhangi bir sorun yaşanmaması için büyük gayret sarf eden ekipler, 240 araç ve 480 personelle kırsalda kapalı olan 230 mahallenin yolunu sabahın ilk ışıklarına kadar açtılar. Kalan 110 mahallenin yolunu açma çalışmaları ise devam ediyor.

YAYA ALANLARI VE ÜST GEÇİTLER TEMİZLENİYOR

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Trabzon halkının sıkıntı yaşamaması adına dün sabah saatlerinden itibaren yaya alanları ve üst geçitlerde de tuzlama ve kar temizleme çalışması gerçekleştiriyor.

ANA ARTERLER VE HASTANE YOLLARI AÇIK TUTULDU

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada ise, “Önceki gün etkisini gösteren yoğun kar yağışının ardından ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor. 18 ilçe merkezindeki tüm ana arterler ve hastane yolları açık tutulurken, kapalı mahalle yollarına anında müdahale edildi. İlçe belediyelerinden de temin edilen ekipman ve personelle birlikte bugün akşam saatlerine kadar kent genelindeki kapalı yolların tamamının açılmasını hedefliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.