Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 23°C




















Abdullah Avcı O İsimde Israr Ediyor

Abdullah Avcı O İsimde Israr Ediyor
13 Ocak 2022 15:34
308
A+
A-

Trabzonspor’un transfer listesinde bulunan Samuel Gigot için çalışmalar devam ediyor. Abdullah Avcı’nın özellikle istediği isim için gelecek cevap bekleniyor.

Kouassi, Edin Visca ve Puchacz hamleleri ile kadrosunu güçlendiren Trabzonspor’da savunma hattına yapılacak olan takviye için de geri sayıma geçilmiş durumda.

CEVAP BEKLENİYOR

Yerli oyuncu hamlesi konusunda umduğunu bulamayan Bordo-Mavili ekip, mecburi olarak yabancı isimlere yönelmiş durumda. Gündemde birçok isim var ancak Trabzonspor’da önceliğin Spartak Moskova forması giyen Fransız stoper Samuel Gigot’a verildiği öğrenildi.

LİSTEDE İLK SIRAYA GELDİ

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın listesinde ilk sırada yer aldığı belirtilen Gigot için menajerler aracılığı ile Spartok Moskova’ya teklif iletildiği ve bonservis konusunda geri dönüş beklendiği öğrenildi. Güçlü fiziği, hırslı yapısının yanı sıra savunmadan oyun kurmasıyla öne çıkan Gigot için şartların zorlanacağı ifade ediliyor. Bordo-Mavili ekip, Meksika ekibi Tigres’te oynayan Carlos Salcedo ve Sassuolo‘da oynayan Kaan Ayhan alternatif olarak bekletiyor.

Gigot henüz kararını vermedi

Spartak Moskova’ya bonservis beklentisini sordu. Gelecek yanıta göre bir teklif hazırlayacak olan Trabzonspor, çok sayıda taliplisi olan Fransız stoper ile de menajer üzerinden bir görüşme gerçekleştirdi. 28 yaşındaki oyuncunun henüz bir karar vermediği ve düşünme sürecinde olduğu belirtildi.

Piyasa değeri 11 milyon Euro

Spartak’ın belçika ekibi Gent’ten 8 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı 28 yaşındaki stoper, bu sezon 24 maçta 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. Fransız futbolcunun güncel piyasa değeri 11 milyon Euro.

SAMUEL GIGOT KİMDİR?

FK Spartak Moskova takımında defans mevkinde forma giyen Samuel Gigot, 12 Ekim 1993 tarihinde dünyaya gelmiştir.

187 cm boyunda ve 83 kilo olan Samuel Gigot, sağ ayağını kullanmaktadır.

Bu sezon Rus ekibiyle 16 maça çıkan 28 yaşındaki savunmacı takımına 1 gol 1 de asist katkısı sağladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.