Dolar 32,4709
Euro 34,8003
Altın 2.473,30
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C




















A Haber Ajansı’nın Muğla il Temsilcisi Mehmet Hadi Yoğurtçu’dan Bodrum Kaymakamı Yorumu ;

A Haber Ajansı’nın Muğla il Temsilcisi Mehmet Hadi Yoğurtçu’dan Bodrum Kaymakamı Yorumu ;
29 Aralık 2021 13:03
349
A+
A-

A Haber Ajansı’nın Muğla il Temsilcisi Mehmet Hadi Yoğurtçu’dan Bodrum Kaymakamı Yorumu ;

Değerli okurlarım bu yazımı kısa ve öz tutacam,çünkü benim için gurur verici bir konu.Bodrum Kaymakamına gelen hediyeler, engelliler yararına satıldı.Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar’a gelen hediyeler, geliri Bodrum Engelliler Sağlık Vakfına bağışlanmak üzere müzayedede satıldı.Bu örnek davranış acaba diğer kaymakamları etkilermi,bilmem ama bundan sonra reklam olarak belki yapabilirler diye düşünüyorum.Şahsım adına Bodrum Kaymakamını canı gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum.

BODRUM KAYMAKAMI BAYAR’A GELEN HEDİYELER, MÜZAYEDEDE ENGELLİLER YARARINA SATILDI

Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar’a gelen hediyeler, geliri Bodrum Engelliler Sağlık Vakfına bağışlanmak üzere müzayedede satıldı.

Bodrum Antikacılar Derneğince ilçedeki bir eğlence işletmesinde müzayede düzenlendi. Gramofon, radyo, televizyon, film afişi, çanta ve çeşitli süs eşyalarının da aralarında bulunduğu müzayedede, eylülde göreve başlayan Kaymakam Bayar’a hediye edilen 8 tespih ve bir kol saati de satışa sunuldu.

Bodrum Antikacılar Derneği Başkanı Sertaç Ay, gazetecilere yaptığı açıklamada, müzayedede antika birçok ürünün yer aldığını belirterek, “Kaymakam Bey kendisine gelen hediyeleri satmamız için bize verdi, satıştan elde edilen gelirin tamamını Bodrum Sağlık Vakfı’na bağışlamamızı rica etti. Biz de seve seve kabul ettik.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.